PITAJTE K*RVETINU ZA NJEGA! Dalila se raspala pred svima zbog Carevih BRUTALNIH UVREDA, zajecala na sav glas (VIDEO)

U emisiji “Pitanja novinara” drama Filipa Cara i Dalile Dragojević dostigla je vrhunac, a Dragojevićka je završila u suzama.

– Danas si od svoje prijateljice Dije, saznala da juje Car muvao dok ste bili zajedno, ali ga je ona odbila? – pitao je novinar.

– On je mene muvao kao i svaku devojku koja uđe ovde, rekla sam mu da je antipatičan , da mi se ne sviđa – rekla je Dija pa je Dalila krenula da priča.

– Ona i ja smo pričale i dotakle se priče da je ovaj gospodin odlazilo u pab i muvao ovu devojku. Ja moram da kažem da sam ja imala svoje greške, a on šta je sve meni radio, preživeću ja sve ovo, i ima da odem odavde u pi*ku materinu, muka mi je od ove priče. Ja ne mogu više, sve sam dala, ne mogu više da me neko ponižava – govorila je Dalila pa nastaivla:

– Meni je muka od ove priče, šta je meni ovo trebalo. On je najveći moj neprijatelj. On mene želi da dovede u stanje da ga udarim, da ga vratim. Ovo je maltretiranje, ja mogu da budem džukela i da ja lajem a taj neko će izgubiti koncetraciju. On se na moje oči smeje devojci, a ovamo kao on to ne radi. Da ne pominjemo to što on nije mogao da preživi kada su gledali Maju kada je ušla, njega su drmali kompleksi – rekla je Dalila, pa ja čak i zaplakala zbog Carevih komentara koje je dobacivao.

– Ona plače zbog Anđela, pitajte je za njega, ku*vetina – dobacivao je Car.

– Ovo je ljudi moja najveća alapača, a onda glumi silu na meni. – govorila je Dalila.

– Ma šta je tvoj bivši muž rekao za tebe, a ti tako – vikao je Car.

– Ma ostavi me – govorila je Dalila. Kurir.rs/I.B.