DOBILA TORTU, A KAD JU JE ISEKLA, UTRNULA JE OD STRAHA I POČELA DA PLAČE: Zbog ovoga svi misle da joj je bačena CRNA MAGIJA!

Mlada meksička influenserka Ešli Arisdelsi, devojka koju na TikToku prati preko milion i po ljudi, doživela je nedavno veliku neprijatnost nakon što joj je jedan od obožavatelja poklonio tortu.

Ispostavilo se da je taj mladić poslasticu namerno napunio crvima, što je Ešli šokiralo i rasplakalo. Čime je to zaslužila, ostalo je nejasno, ali se priča tu ne završava jer su joj sujeverni pratioci poručili da je svrha tog čina bila baciti na nju urok.

@soyashlyoficial_

CUIDADO! Que no te pase lo que me pasó a mi.

♬ sonido original – soy Ashly Oficial

“Ovo me je užasno rastužilo jer nikad nisam dobila poklon. Ne razumem zašto bi mi to neko uradio”, rekla je uznemirena devojka, pa dodala:

“Kada mi je taj pratilac uručio tortu, smesta je otišao.

Nije hteo ni da se fotografišemo, ništa. I bojim se da su ljudi u pravu kada mi govore da je u pitanju nešto vezano uz magiju”, rekla je Ešli Arisdelsi, čije reči prenosi portal El Universal.

“Čuvaj se. Očito je u pitanju nešto lično. Taj tip je uložio jako puno truda da ovo složi i dostavi”. poručila joj je jedna od pratiteljka. (Kurir.rs)