MATORA SAMO FINANSIRA K**VE, MC ALEKS JE ISKOPIRALA SANJU! Jovanina drugarica iznela ŠOK tvrdnje: Sandra sve radi za PARE!

Sandra Bajić (MC Aleks) priznala je da je mesecima u tajnoj vezi sa Jovanom Tomić Matorom. Ona je rekla da njena porodica ne podnosi pripadnike LGBT populacije i da zbog toga ima strah od objavljivanja veze sa zadrugarkom.

Porodica Bajić priznala je da ne može da podrži vezu MC Aleks i da je čeka ozbiljan razgovor sa njim po izlasku. Matorina drugarica Erminu Pašović koja je bila učesnica pomenutog rijalitija pre samo dve godine. Ermina je vidno uznemirena odgovorila na sva pitanja vezana za novu romansu svoje najbolje drugarice.

– Slažem se sa Mikijem Đuričićem, sve što je on rekao i ja mislim. Kada je saterana u ćošak sa lažima daj da bude lezbejka. Zašto to pre nije priznala? Valja se drpati i pipati, najbolje mesec dana pred kraj jer tad je superfinale za nju zagarntovano – kaže bivša zadrugarka.

– Riba je spremna na sve, kao što smo mogli da vidimo i pročitamo šta drugi iz Banjeluke kažu za nju, sve za novac radi, ali opet kažem, ne krivim nju uopšte, njeno je da pokuša, a Matora je kriva jer je takva kakva je. Samo kur*ve kupi, finansira, to joj je izgleda fetiš. Više mi nije jasna – oštro je iskritikovala Ermina svoju drugaricu.

– MC Aleks je sve znala kako treba da se igra, iskopirala je Sanju Stanković jedan kroz jedan, zna kako Matoru da navuče i znala je kako da drži priču jer je ova ljubomorna i psiho kada se zaljubi. Tako da joj je ta igra providna i dosadna – bile je besna Matorina drugarica.

– A što se tiče porodice od MC Aleks, sve je to već viđeno. Ova igra rijaliti unutra, a majka napolju – zaključila je Ermina Pašović. Kurir.rs/Pink.rs