HIT PRIJAVA NA AUDICIJI ZVEZDA GRANDA! Diplomirana pravnica kaže da je MEGA RIBA, Đorđe je uči da peva, a evo šta kaže o CECI I JK

Audicije za novu sezonu Zvezda Granda 2022/2023. godie su počele. Takmičeri iz svih kraja Srbije i regiona se prijavljuju i to u velikom broju.

Mladići i devojke žele šansu da postanu muzičke zvezde, a prvi korak do toga je formular koji treba da popune pre nego što ih ljudi iz ove produkcije čuju i prime u svoje jato. Jedan takav formular stigao je i na našu redakciju.

Dostavila nam ga je devojka koja ima nameru da pokaže svoje glasovne sposobnosti na Grandovoj sceni. Međutim, ova prijava je interesantna zbog toga što je kandidatkinja dala interesantne odgovore na postavljena pitanja. Ona se predatvila kao Mirjana i spomenula Cecu Ražnatović, Draganu Mirković, Jelenu Karleušu i Đorđa Davida.

Pitanja i njene odgovore prenosimo u celosti.

Zanimanje – škola: Diplomirani pravnik

Koliko godina imaš: 28

Visina – težina: Mega riba!

Sa kim živiš: Sama, dok se ne udam, nikad!

Tvoja interesovanja i sposobnosti, hobi:

– Muzika, umetnost u svim oblicima. Sposobnost da budem DIVA!

Ko je tvoj pevački uzor:

– Dragana Mirković, šoubiz JK

Da li si već nastupala pred publikom i u kojim prilikama:

– Nisam nastupala pred publikom. Moram prvo na časove pevanja kod Đorđa Davida. Valjda će mi se javiti posle ove audicije.

Navedi svoje vrline i mane:

Vrline: Iskrena, direknta, pozitivna, humana, talentovana, lojalna, fer plej, ne volim Cecu.

Mane: brzopleta

Kako smo saznali žiri koji je birao kandidate je bio u šoku kada su videli ovu prijavu i jedva su čekali da devojka izađe na scenu. novi.ba