PREMINUO JE U KOMŠIJINOM VRTU! IZNENADNA SMRT SLOMILA PORODICU NA KOMADE: Oglasila se majka bivšeg zadrugara

Nenad Lazić Neca, intrigirao je javnost dok je bio u rijalitiju, a poseban šok je nastao kada je ispričao tešku životnu priču svoje porodice.

Bivši zadrugar ima brata blizanca Predraga Pecu Lazića, a pet godina pre nego što su oni došli na svijet, desila se tragedija.

– Da tako je, ja sam pre Nece i Pece, imala sina iz prvog braka koji se zvao Danijel, bio je zdravo i veselo dijete, išao je u školu i onda sam ga izgubila u trenu kao čaša kad padne, u sekundi ga samo više nije bilo. Doktori nisu mogli da utvrde uzrok zbog čega je preminuo.. Meni je ovo mnogo teško da pričam bio je šok za sve za školu, za okolinu, za moje prijatelje.. Nisam bila pri sebi.. Izgubila sam sina u sekundi, nisam mogla da se oporavim jako dugo, pomagala mi je rodbina da ne podignem ruku na sebe. Tada sam imala 27 godina, a moje pokojno dijete je bilo treći razred, imalo je 10 godina… On je samo iznenada pao u komšijskom dvorištu, prebačen je direktno za Beograd. Tada sam rekla sama sebi da se nikada više u životu neću nazvati majkom. . Bila sam van sebe, kad majka izgubi dete to ne bih poželjela ni najgorem neprijatelju. Zaklela sam se da neću više biti majka, ali čovjek je jači od kamena.

Za majku Nenada Lazića Nece, Julijanu, danas je posebno težak dan, kada se rodio Danijel.

– Sjećanje na tebe anđelu moj, ne bledi. Godine prolaze, majku još srce boli… Danas si se rodio, bila sam srećna. A u desetoj godini mamu si napustio, anđele moj. Anđeli te čuvaju, vjerujem u to… Mama te ne zaboravlja. Tugo moja….srećo moja i nesrećo moja – napisala je Julijana na Fejsbuku, uz emotivni video-snimak. novi.ba