SADA KAŽU DA JE BOMBA, A NEKAD JE IZGLEDALA SKROZ DRUGAČIJE! Tea Tairović je bila plavuša, bez korekcija, malo ko bi je PREPOZNAO!

Tea Tairović još u srednjoj školi prijavila se za “Zvezde Granda”, ali tada se nije proslavila. Iako je svakako privukla pažnju atraktivnim izgledom, članovi žirija niu bili oduševljenji njenim vokalnim sposobnostima. Čak su i mnogi znali da joj se nasmeju.

Međutim, pevačica nikada nije odustajala od svojih snova. Ponovo se prijavila 2015. i išla užurbanim koracima ka vrhu.

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste do da je Tea tokom takmičenja izgleda potpuno drugačije. Tairovićeva je tada bila plavuša, a i bez korekcija na licu, pa je na prvi mah mnogi ne prepoznaju.

Ali, sudbina je imala drugačiji plan za nju. Iako nije osvojila neko zapaženo mesto, ali je ponovo zaintrigirala javnost kada je sa Šabanom Šaulićem u junu 2017. snimila pesmu “Od kad tebe znam”.

U januaru 2020. godine dolazi do prekretnice u njenoj karijeri kada objavljuje pesmu “Hajde”, koju je napisala Sanja Vučić. Od tada kreće njen vrtogravi uspeh i postaje kraljica bakšiša.

Osim muzike, Tea je javnost počastila i “kućnim videom” koji joj kako kažu mnogi eksperti iz sveta estradnog menadžemnta doprineo popularnosti, pa su tezge počele da se gomilaju, a cena nastupa sve više i više da raste. kurir.rs/I.B.