Svekrva zamalo UBILA snaju na svadbi: Nakon što su isekli tortu, nastao HOROR – “ti si užasna osoba”

Na venčanjima se često dogode nepredvidive situacije, ali ovako nešto se ne dešava često. Jedna organizatorka venčanja otkrila je najluđu i najdramatičniju situaciju kojoj je prisustvovala.

Na jednom venčanju koje je orgnizovala nastala je velika svađa nakon što je mladoženjina majka pokušala navesti svoju snaju da pojede kolač koji je mogao da je košta života.

– Sve počinje sasvim normalno. U mojim papirima bila je beleška: “Mlada je ozbiljno alergična na kokos.” Poslastičarka je to znala, torta nije sadržala kokos i bili smo spremni za venčanje – ispričala je ona i dodala je kako je za vreme koktela, između svečanosti i prijemne večere, primetila neplaniranu dostavu kolača.

– Majka mladoženje otkrila je kako ih je ona naručila kao i da je samo htela da bude sigurna da svi imaju dovoljno deserta. To nije tako neobično – objasnila je.

Međutim, nakon sečenja torte, stvari su eskalirale. Svekrva je uzela jedan kolač i njime ponudila mladu. Ona je pristala i krenula da uzme zalogaj kada ju je suprug zaustavio i rekao: ”Mama, znaš da je alergična.”

– Kolač je bio prekriven kokosom. Srećom, mladoženja je to primetio i nije joj dao da ga pojede. Usledila je tišina od 15 sekundi. Niko u prostoriji se nije pomakao. Mladoženja gleda u svoju mamu. Mlada izgleda apsolutno užasnuto i uplašeno, a mladoženjina majka, koja je pokušala da otruje svoju snaju, izgleda kao da se ništa nije dogodilo.

Stvari su se tada postale još gadnije. Mladoženja je izgubio razum, bacio kolač na pod, pocrveneo u licu i počeo da urla na svoju majku, rekavši joj: “Ti si užasna osoba! Nikad nisi podržavala ovu vezu, ali ovo je stvarno nisko čak i za tebe. Mogla si je poslati u bolnicu, mogla je da doživi anafilaktički šok.”

Organizatorka kaže da je mladoženja nastavio da viče sve dok se njegova mama nije okrenula prema njemu i mirno rekla: “Nesreće se događaju svaki dan, dragi”, a zatim se vratila na svoje mesto, pokupila stvari i napustila venčanje. (objektiv.rs)