TORTA OD 15 SPRATOVA, VENČANICA ALBANSKOG DIZAJNERA OD 20.000 €! Svi detalji veselja Kaće i Gobelje, a jedan će vas ŠOKIRATI

Glamurozno svadbeno veselje Katarine Grujić i Marka Gobeljića desiće se danas u poznatom prestoničkom hotelu, a kako se ranije pisalo očekuje se oko 500 zvanica. Za tu priliku su pevačica i fudbaler ozbiljno odrešili kesu, pa će se gostima služiti najskuplje iće i piće, kao i torta od 15 spratova, a mlada će odenuti haljinu od 20.000 evra.

Naime, nakon crkvenog venčanja koje će se obaviti u kripti Hrama Svetog Save gosti će se uputiti ka hotelskoj sali, gde će sve biti besprekorno dekorisano. Za dobru zabavu će se pobrinuti orkestar Ace Sofronijevića, ali mlada očekuje da i njene zvanice iz estradnog miljea dodatno doprinesu atmosferi svojim glasom.

– Na mojoj svadbi će biti pola estrade, tako da se nadam da će svako od njih otpevati bar po jednu pesmu – rekla je kroz smeh mlada.

Dok će se mladoženja presvući samo jednom, gospođa Grujić Gobeljić će to učiniti čak tri puta!

– Kaća će se u crkvi udati u raskošnoj dugoj venčanici albanskog dizajnera Valdrina Sahitija, koja staje ni manje ni više nego 20.000 evra! Uz nju će nositi specijalno napravljenu punđu – otkrio je izvor blizak pevačici.

– Nakon toga će obući drugu haljinu drugačijeg kroja. Biće duga i uska, a potpisuje je Huso Čorbić, njen dugogodišnji dizajner iz Bosne. On joj je napravio i treću, seksi i kratku mini-venčanicu, koju će obući za sam kraj veselja koji će prerasti u žurku, a za koju se nadaju da će potrajati do duboko u noć.

Kaća je samo dan pred svadbu posetila svog dugogodišnjeg frizera Peđu Božića, koji ju je ofarbao u nešto tamniju nijansu. Tom prilikom su isprobali sve frizure koje će pevačica danas poneti, od prvobitne punđe preko puštene i, na kraju, u lokne uvijene kose sa specijalnim nakitom na glavi. kurir.rs/alo