STANIJA I TAMARA ĐURIĆ SE STRASTVENO LJUBILE! Isplivao snimak sočnog poljupca koji će se dugo PREPRIČAVATI! GORE MREŽE! (VIDEO)

Stanija Dobrojević i Tamara Đurić nakon pomirenja zapečatile sve strastvenim poljupcem.

Naime, starlete Stanija i Tamara su đuskale i uživale u taktovima muzike, u društvu Maje Marinković, te su u jednom momentu sve zapečatile jednim strastvenim poljupcem gde je sve prštalo, a gosti oko njih su pali u trans.

Stanija koja je skoro stavila tačku na vezu sa Markom Markovićem je došla u sjajnom raspoloženju, te je mogla sebi da da oduška sa svojim prijateljicama, a pomirenje sa najpoznatijom starletom je bilo šlag na toru.

Inače, starlete godinama unazad su ratovale medijski, pljuštale su uvrede, jedna drugu su optuživale da se bave prostitucijom, a onda se dogodio neočekivani obrt.

One su se izgrlile i izljubile kada su stigle, a onda su se zajedno provodile i fotografisale sa osmesima na licima, te jasno svima dale do znanja da su se pomirile i zakopale ratne sekire. Kurir.rs/M.M.

https://www.tiktok.com/@majamarinkovic___/video/7103689164335402246?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2F&referer_video_id=7103689164335402246&refer=embed