OVAJ GLUMAC BIO JE LUDO ZALJUBLJEN U LEPU BRENU: Kada ju je video posle 10 godina samo je izgovorio OVO i svi su se SMEJALI!

Glumac Saša Petrović poznatiji kao Čaki iz filma “Hajde da se volimo” danas živi povučenim životom, beži od medija iako dobija priznanja za glumu na prestižnim festivalima.

Ulogu Čakija glumca Saše Petrovića i rečenice koje je izgovarao u filmu “Hajde da se volimo” svi prepričavaju godinama, a on se potpuno povukao iz javnosti.

Bosanski glumac, koji je u filmu bio ludo zaljubljen u Lepu Brenu, poslednjih 15 godina ne daje intervjue, ali se i dalje bavi glumom. Dobitnik je nagrade za glavnu mušku ulogu na Sarajevo film festivalu, ali i pored toga vrlo retko se pojavljuje u medijima i nije aktivan na društvenim mrežama.

Saša živi povučenim životom, a sa Brenom se posle mnogo godina sastao pre šest godine u jednom šouu u Bosni.

– Sanjala sam da sam ga srela negde u Švajcarskoj, na autoputu. Sanjam da ga vidim i verovala sam da ću ga ponovo sresti – bila je ushićena Brena zbog susreta sa čuvenim Čakijem, dok je on u svom maniru izveo skeč u kojem je rekao.

– Zbog tebe imam problema, 10 godina te ganjam. Ne može ni CIA da te nađe – poručio je Saša, koji se nije mnogo promenio od vremena kada je snimljen film, iako su prošle decenije. kurir.rs