K*RVETINO, TI ĆEŠ DETE DA MI DIRAŠ! Žestok obračun Zorice Marković sa ljubavnicom svog muža: BACILA JE U REKU, JEDVA JE SPASILI!

Zorica Marković progovorila je u emisiji “Sceniranje” na Kurir televiziji o preljubama koje je doživela od strane svojih bivših mužva i o paklu kroz koji je prošla zbog toga.

– Prvi muž me je prevario samo jednom i nikad više, a drugi više puta, a ja sam jednu prevaru otkrila i tu je bio kraj – kaže Zorica Marković.

– Bila je promocija “Mirno spavaj, nano”, puca sve. Ja tad dijamantsku ploču izdavala. Ne mogu da kažem da ga ne volim, ali ne mogu da mu oprostim. Tada su sedeli po nekim kafanama i to je bilo skupljanje. Završila se promocija, cveće, pokloni, odlazim kući, a đavo mi ne da mira – priča Zorica Marković.

– Nemir mi neki, gledam ja i reši, se da odem da vidim što ga nema. Upalim auto i dolazim, a on sa nekom plavušom, pijan ko letva, filmski se ljube. I ja priđem i njega po ramenu, pitam ga šta radi to i kažem mu da treba kući, jer ima dete. A ona meni kaže: ‘pa šta ima veze, nek spava dete!’ Da mi ti spomeneš dete, k*rvetino, i lepo je uhvatim pa preko ogradice od splava u reku. Skoči neko od bezbeđenja i izvdiše je, inače bih ja otišla na doživotnu. Tad sam bacila burmu… On je posle živeo sa njom, imali su i dete, da bi ga ona ostavila posle. Dođe đavo po svoje – kaže Zorica. Kurir.rs