Dejan nema pojma – ALEKSANDRA SE OBRATILA HUSI: Žestoka poruka, kad ovo čuje..

Voditelj Darko Tanasijević i Aleksandra Nikolić nastavili su da razgovaraju o novom dijelu Zadruge. Nakon što je otkrila sve o njenom odnosu sa Dejanom Dragojevićem, dotakli su se i ostalih zadrugara, koje je Aleks oštro komentarisala.

Kako ti se čine Gruja i Mima? – upitao je Darko.

Gruja kao da se zaljubio u Diju, oni se ne odvajaju. Ona je tu da on skrene misli sa Mime. On mi je katastrofalan. Dia kaže da on ima dobru energiju, a čovjek bez energije – pričala je ona.

Kako komentarišeš karakter i dostojanstvo koje ima ili nema Dalila? – pitao je Darko Tanasijević.

Bila je totalno druga osoba. Ona je izgubila legitimitet da bilo koga komentariše… Njenoj porodici je katastrofalno da gleda te scene. Njoj i njemu je bitno da se priča, a nigdje sramote. To ljubav ne može da bude i to ljubav, po meni, nije. Oni će se svađati do kraja, praviti haos. Za njih dvoje nema rješenja, nakon rijaltija ne može ništa od njih da bude – govorila je Aleks.

Kakvo je mišljenje o Milici Veselinović? – upitao je Darko.

Meni ona nije katastrofalna, kao što je ljudi komentarišu. Ona pravi samo grešku jer ga maltretira fizički, to ne smije da radi i ne zna da se zaustavi kad vidi da on kreće da lomi. Smatram da je Milica jako pametna, objektivna, vidi sve… – nastavila je Nikolićeva.

Čula si kako te je komentarisao Dalilin otac, da li imaš nešto da mu kažeš? – pitao je Darko Tanasijević.

Njemu je dovoljno muke, neću i ja da mu stajem. Ružno je što je rekao o meni, treba više da se pobrine oko svoje kćerke – istakla je ona. novi.ba