LAZIĆEVA BIVŠA OTVORILA DUŠU: Uvek sam tražila ČUDNE muškarce, ne mogu da budem sa nekim ko ima redovan POSAO!

Darko Lazić i Barbara Bobak su nedavno raskinuli, a pevač je nakon privođenja zbog bahate vožnje u alkoholisanom stanju izjavio da je “lečio tugu alkoholom”.

Pevačica je sada progovorila o svom emotivnom životu i poručila da svaki problem koji ima rešava u četiri zida, jer kako kaže, ne želi druge da zamara svojim problemima.

“Oduvek sam imala taj stav da svi ljudi oko mene imaju dovoljno svojih problema, zašto bih ja bilo koga zamarala svojim problemima i prvi put sada sam se osetila da ipak nisam sama na svetu i to mi je jako pomoglo, imam gomilu prijatelja i porodicu koji su me čupali iz tih nekih loših emocija i dali su mi snagu da nastavim i dođem sebi”, rekla je Bobakova i dodala:

“Ja sam jedna emotivna osoba koja će da dođe kući i preplače celu noć, jer mi se sve skupilo, a nekad sam u fazonu da ću da postrojim pet likova u vrstu koji su dva sa dva”.

Bobakova je nedavno otkrila i razlog raskida s Darkom, a ne krije i da je njen emotivni život oduvek bio komplikovan i da je njen izbor muškaraca specifičan.

“Kroz život sam imala jako čudne veze, uvek sam tražila čudne muškarce, jer sam ja prvenstveno jako čudna osoba i ja ne mogu da budem sa nekim kako ja i moji prijatelji to nazivamo ko je ‘civil’, u smislu da je čovek koji ima neki redovan posao, što bi se u sociologiji rekla standardna biografija, školovao se, zaposlio, skućio, kod mene je sve nekako bilo zbrda-zdola, jer sam ja takva na svoju ruku”, priznala je pevačica. (Kurir.rs/K.Đ/Grandonline)