SVAKU NOĆ PRIJE SPAVANJA POJEDE SAMO 1 KAŠIKU MEDA: Kad vidite rezultat i vi ćete uraditi isto

Med je jedan od najljekovitijih darova prirode, a tvorac „medne dijete“ tvrdi da fruktoza i glukoza u medu telu daju „gorivo“ koje mu je neophodno tokom noći, a koje kontroliše ravnotežu nivoa šećera u krvi i pospješuje sagorjevanje masnoća

Svi sanjamo o tome da gubimo kilograme, a da se ne angažujemo i ne odričemo previše. Iako zvuči suviše dobro da bi bilo istinito, britanski farmaceut Majk Mekines osmislio je režim ishrane koja pomaže da mršavimo dok spavamo.

– Hibernacijska dijeta se odnosi na regulisanje vašeg ličnog sistema prirodnog oporavka za kontrolu težine. Ključ je pokretanje mehanizma za oporavak tijela tokom noći – metabolizam se ubrzava, masti se sagorevaju, a smanjuje se i nivo hormona stresa – rekao je britanski stručnjak i istakao da pred spavanje treba pojesti kašičicu meda.

Med je jedan od najljekovitijih darova prirode, a tvorac „medne dijete“ tvrdi da fruktoza i glukoza u medu telu daju „gorivo“ koje mu je neophodno tokom noći, a koje kontroliše ravnotežu nivoa šećera u krvi i pospešuje sagorjevanje masnoća.

Za bolji efekat u procesu mršavljenja bilo bi dobro šećer potpuno zamijeniti medom. Savjet je da iz ishrane izbacite šećer, zaslađenu hranu i vještačke zaslađivače.

Dakle, ako želite da smršate, jedan od najvažnijih koraka jeste da 30 minuta prije nego što odete u krevet pojedete jednu kašiku meda. Prevelika količina meda takođe može da poveća nivo šećera u krvi, a time i nivo insulina, zato je preporuka da ne uzimate nikad više od jedne kašike. novi.ba