JABUKOVO SIRĆE + 4 SASTOJKA: Napitak koji prži salo, do ljeta ćete imati STRUK KAO U MANEKENKE (RECEPT)

Ljeto nam je skoro pa na pragu i skoro pa svi su u potrazi za nekim brzim rešavanjem kilograma. Često to može i da pođe za rukom kada se odaberu prave namirnice. Neke od njih zaista brzo podstiču metabolizam i pomažu kod gubitka masnih naslaga. Jabukovo sirće je možda jedna od najpoznatijih.

Ta kiselina moćno djeluje na naš ogranizam i čisti od svih toksina i otrova, pa i poboljšanja varenje. Proljeće je pravo vrijeme upravo i za jedno i drugo. Za detoksikaciju organizma i topljenje sala primenite jedan stari, narodni “lijek” koji ne košta mnogo, a daje itekako dobre retultate.

Jabukovo sirće, cimet sa kombinacijom propolisa je pravi lak i moćan miks koji će vaše kilograme istopiti.

Sastojci:

-Jogurt,
-med,
-jabukovo sirće,
-cimet,
-propolis.

Priprema:

U pola litre jogurta dodati 1 kašiku meda, 1 kašiku jabukovog sirćeta, 1 kašičicu cimeta i 40 kapi 30 odsto tinkture propolisa. Ovu mješavinu možete i da obogatite korisnim antioksinasima kao što su borovnice, ili da dodate šaku oraha, četvrtinu banane. Opet, nije obavezno.

Kako se konzumira:

Jedite dvije kašike ove mješavine na svaka dva sata tokom 20 dana i očistićete tijelo od otrova i podstaći gubitak kilograma. Primijetićete i da vam se stanjio struk, kosa postala sjajnija, a nivo energije drastično skočio. novi.ba