ZBOG NJENIH FOTKI GORELA SRBIJA! Oglasila se influenserka Milica koja je OPČINILA Darka! Evo šta se desilo sa LAZIĆEM U ŠAPCU!

Milica Đukanović, influenserka koja je postala poznata nakon što je otkrila detalje svoje borbe s viškom kilograma, oglasila se povodom navoda da je u romantičnoj vezi s poznatim folkerom.

Pevač Darko Lazić koji je nedavno raskinuo veridbu s pevačicom Barbarom Bobak, navodno se zainteresovao za influenserku Milicu Đukanović. Pevač je upoznao Milicu u Šapcu, nakon čega su krenula nagađanja da su zajedno.

Milica se ovim povodom oglasila za Kurir i rekla:

“U Šabac samo otišla kod prijateljice i izašla s društvom. To veče sam i njega upoznala. Čak nisam ni komunicirala s njim. Sad prvi put čujem, iskreno. Pružio mi je ruku, predstavio se i to je sve”, rekla je Milica i dodala:

“Nisam ni dve reči progovorila s njim. Zapratila sam ga na Instagramu, ali on mene nije. Mada, mislim da ja njega pratim odavno. Poštujem ga i cenim, nikad u životu ne bih rekla nešto što nije”.

Milica je ranije dospela u žižu javnosti kada je otkrila da je smršala 70 kilograma “u inat bivšem dečku”. kurir.rs/Lj.S.