MILANA KULIĆ URADILA PETU KIRETAŽU?! Evo zašto je Miljana Kulić bila u klinici Narodni front

Miljana Kulić u ponedeljak je bila u Narodnom frontu gde je u pratnji obezbeđenja dovedena u kliniku. Ona se po povratku u rijaliti, tokom programa uživo izlanula i otkrila da je navodno bila na kiretažu.

Njoj je ovo inače pet put da ide na abortus. I u prethodnim sezonama je uradila isto kada je ostajala trudna sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Kulićeva je, naime, htela da objasni zadrugarima zašto je izlazila iz rijalitija, te im je tom prilikom šapnula da je bila na kiretažu. Iako je želela da sakrije, kamera je sve zabeležila.

– Miljana je juče uradila kiretažu. Ostala je trudna sa Nenadom, a kada je shvatila da ipak voli Zolu odlučila je da ne želi da zadrži njegovo dete. Zahteva je od produkcije da je odvedu da obavi to i juče je imala zakazano u Narodnom frontu. Kad se vratila malo se žalila na bolove, ali ubrzo je sela za sto i nastavila po starom, da se svađa sa ukućanima, kao da se ništa nije desilo – kaže za “Blic” izvor.

Sa druge strane, Marija Kulić tvrdila je da joj je ćerka hospitalizovana jer navodno ima zdravstvenih problema.

“Nisam znala da je jutros u bolnici. Njoj se to često dešava. Miljana ima policistične jajnike i ponekad prokrvavi između ciklusa. Tako da je to u pitanju. Nikakva trudnoća, niti bilo šta drugo nije u pitanju”, rekla je Marija za Kurir. kurir.rs/blic