LUKAS UHVAĆEN U ZAGRLAJU ATRAKTIVNE PLAVUŠE! Isplivala fotka na mrežama, ona ga LJUBI, a svi se pitaju SAMO JEDNO! (FOTO)

Aca Lukas je jedan on najtraženijih pevača u regionu, i mada se njegovo ime stalno provlači u medijima, pevač se trudi da informacije o privatnom životu zadrži za sebe.

Naime, sada je na društvenoj mreži TikTok “isplivala” fotografija gde je Lukas u zagrljaju atraktivne plavuše koja ga na fotografiji ljubi u obraz. Njih dvoje su na fotografiji prisni, a svi se pitaju da li između njih postoji nešto više. Inače, Lukas važi za jednog od najtraženijih pevača, a gde god se pojavi podigne atmosferu do usijanja.

Samim tim nije ni čudo što se za njegove nastupe uvek traži karta više, te su na ulazima u klubove uvek velike gužve. Tako je bilo i sinoć u Diseldorfu gde je Lukas nastupao u jednoj prestižnoj diskoteci.

Ono što je sve ostavilo bez teksta je to što se zbog njegove tezge cela ulica bila je zaustavljena zbog mase ljudi. Kako Kurir saznaje, u diskoteci u kojoj je Lukas nastupao, karte su prodavane po ceni od 25 evra po osobi, a ko je želeo da veče provede u separeu morao je da izdvoji 1.500 evra.

Inače, pevač za nastupe u klubovima uzima od 20.000 do 25.000 evra, dok se njegova cena za hale kreće do 30.000 evra. Lukas do leta ima još 54 nastupa, a od početka do kraja godine imaće čak 109 nastupa. Kurir.rs/M.M.