NOVI SNIMAK MATEJA POJAVIO SE NA DAN SAHRANE, SVI GA GLEDAJU PO NEKOLIKO PUTA Mogu li ovih 36 sekundi da rasvetle misteriju

BEOGRAD – Na društvenim mrežama pojavio se novi video-snimak sa nadzornih kamera u Beton hali u Beogradu, a na kojima je navodno Splićanin Matej Periš. Reč je o snimcima koji su nastali kobne večeri kada je mladić, iz nepoznatih razloga, napustio klub “Gotik”.

Snimci su se pojavili na društvenim mrežama, baš na dan sahrane mladića u rodnom Splitu, u Hrvatskoj.

Na snimcima se vidi kako mladić, u majici koja odgovara onoj koju je Periš nosio u noći nestanka, i fizičkog izgleda i građe poput Mateja, trči šetalištem kod Beton hale prema Karađorđevoj ulici, prolazeći pored ljudi.

To je potpuno nova kockica u mozaiku koja bi mogla da pomogne u rešavanju misterije Periševog nestanka, jer već postoji snimak Mateja kako hvata taksi u Karađorđevoj, a zna se da je prethodno bio u “Gotiku”.

Snimak koji traje 36 sekundi mogao bi da rasvetli deo misterije, posebno da poveže trenutke od Matejevog napuštanja kluba “Gotik”, do trenutka kada je pokušao da uhvati taksi u Karađorđevoj. Kurir.rs/Blic