MUŽ JOJ JE BOGATAŠ, IMA 5 PREDUZEĆA, A ONA MU JE 3. ŽENA Bila je najlepša SRPSKA voditeljka, evo u kakvoj raskoši Branka sad UŽIVA

Voditeljka Branka Nevistić već godinama se ne ističe u javnosti, a nakon udaje za biznismena Branislava potpuno se posvetila porodičnom životu.

Javnost je prvi put Branku videla na BK TV 1995. godine, a čim je ugašena ova televizija na poziv Aleksandra Tijanića prelazi da vodi “Dnevnik 2” na RTS. Njena karijera kreće uzlaznom putanjom, te dobija mogućnost da vodi brojne televizijske projekte, ali i da menja televizijske kuće. Zato je sa Javnog servisa prešla na televiziju Pink, a potom vodila vesti “Prve” televizije. Već više od deset godina Branka ne pozdravlja gledaoce, te su se mnogi pitali kako danas izgleda njen život.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Branka Grujic (@corallo_verde)

Branka se pre sedam godina u Veneciji udala za biznismena Branislava Grujića, a venčanje je bilo kao iz bajke, bar tako tvrde oni koji su bili gosti ovog slavlja. Grujiću je to treći brak, dok je Branka u kasnim četrdresetim godinama prvi put otišla pred oltar i izgovorila sudbonosno “da”.

Pre Branislava, voditeljka je bila u nevenčanoj zajednici sa Momčilom Lavrnićem, sadašnjim mužem pevačice Ane Stanić, sa kojim je 2001. godine dobila sina Luku. I Branislav iz prethodnog braka takođe ima sina.

Brankin suprug je predsednik jedne građevinske kompanije iz Ženeve, koja posluje i u Srbiji, Rusiji, Švajcarskoj, Italiji i Belgiji. Pored toga, među vlasnicima je još pet preduzeća. Voditeljka se više ne predstavlja pod devojačkim prezimenom Nevistić, već je uzela prezime svog supruga. Kako izgleda njen život danas često otkriva na društvenim mrežama. kurir.rs