MRŽNJA PREMA SRBIMA JE DOVELA DO TITULE NACIONALNE HEROINE! Jadranka Barjaktarović pevala za Dan nezavisnosti Crne Gore ZA 5 €!

Nacionalna heroina, Jadranka Barjaktarović, pevala je sinoć na proslavi Dana nezavisnosti Crne Gore. Pevačica koja više nigde ne nastupa, osim na privatnim žurkama i na skupovima podrške Milu Đukanoviću, očigledno odavno ne bira tezge i ne odbija nijedan poziv

Nekada pevačica u usponu, sinoć je nastupala za ulaznicu od svega pet evra, što je skok u njenoj karijeri, s obzirom na to da je donedavno cena karte za njen nastup bila samo dva evra. Jadranka se na svom Instagram profilu i pohvalila atmosferom sa nastupa. U njenoj objavi može se čuti kako je izvodila svoju pesmu “Crna Gora je moj dom”, dok su gorele baklje i vijorile se zastave Crne Gore.

Podsetimo, Barjaktarovićevoj je zabranjen ulazak u Srbiju nakon što je pre dve godine na mitingu DPS-a protiv srpskog naroda u Crnoj Gori pevala stihove “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”. Nakon toga je vraćena i sa granice Bosne i Hercegovine zbog nacionalnih ispada koje je imala. Inače, ona je svoju karijeru otpočela upravo u srpskoj prestonici u popularnom muzičkom takmičenju “Zvezda Granda”.

Treba napomenuti i to da je pevačica nakon skandala izjavila da se ne kaje zbog toga i da nema razloga da se izvinjava nikome, ali da bi rado došla u Srbiju da peva kad se smire strasti. Inače, nakon što je kriminalni klan Velje Nevolje i Marka Miljkovića uhapšen, policijske službe ustanovile su da je njima i njihovom šefu Radoju Zviceru na privatnim žurkama pevala upravo Jadranka Barjaktarović. Kurir.rs/ Ana Denda