MILJANA KULIĆ OBMANULA SVE, OPET BILA NA KIRETAŽI! Kulićka se IZLANULA usred emisije, podivljala, obezbeđenje odmah REAGOVALO!

Miljana Kulić nedavno je priznala da je trudna, pa je to demantovala. Međutim, istina je noćas izašla na videlo kada je Kulićeva nasrnula na bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebicu.

– Kakav je ukus Zole? – glasilo je pitanje.

– Glupost. Zbog toga se sve i dešava, ja mislim da će oni da se pomire, zato i držim tu sitancu – rekao je Bebica.

– Ja sam jutros dala sve od sebe da ga razdvojim od Miljane. Ne znam šta se dešava, ovakav mi se ne dopada. Znam da će da padne u depresiju. Vidim da nije spavao. Na Zolu ne bi smela ovako. Jutros mi je rekao samo da neće spavati, ali ga ona ne zanima. Miljan posle Zole mene šalje da zovem Bebicu. Ona ne primeti Bebicu kad Zola hože da bude sa njom – govorila je Dalila.

– Miljan ne može da podnese da nije centar pažnje. Ona njega ne voli i Bebica joj ne smeta, nego joj se nije svidelo što mu je bilo dobro dok ona nije bila tu – rekla je Sandra.

– Ne želim ovoakav odnos, videću napolju – dodao je Bebica.

– Što se pomirio ovde sa mnom? – pitala je Miljana, pa napravila novi haos.

– Ja sam zbog tebe pre tri dana išla na kiretažu. Ovakva sam zbog hormona. Ovo što se ovako ponašam u poslednja dva dana je jer sam pila tablete. On je hteo da zatrudnim, pričao je o detetu, a onda je odjednom prestao da priča o detetu. Ja nisam k*rva – govorila je Miljana. Kurir.rs/M.M.