JOVANA JEREMIĆ PODIVLJALA! UPALA KOD BIVŠEG U FIRMU DA PRETI ŽENAMA: Ukoliko neko bude prišao mom mužu ZGAZIĆU GA na pešačkom!

Voditeljka Jovana Jeremić se razvela od supruga Vojislava Miloševića. Koliko je posesivna i sebična u ljubavi najbolje je opisala sama kada je otkrila da preti svim ženama da ni slučajno Miloševiću ne smeju da priđu sa bilo kakvim ljubavnim namerama.

Kako je rekla, ona se osmelila da ode kod njega na posao i zatraži da razgovara sa svim ženama iz firme kako bi im rekla da je on, iako bivši, i dalje njen.

– Zvala sam njegovu šeficu i rekla: “Izvinite, samo dva minuta mi treba da postrojite sve žene na poslu imam nešto važno da im saopštim”. Ja sam se pojavila i rekla da ću da im oduzmem tačno 60 sekundi vremena. Onda sam im jasno rekla: “Ukoliko neko bude prišao mom mužu u ljubavnom i seksualnom smislu imate pravo da birate; ili ću vas zgaziti na pešačkom prelazu ili ću vam baciti bombu. Izaberite šta želite” – rekla je Jeremićka u emisiji „Balkan info“.

Ovaj deo emisije objavila je na društvenim mrežama uz konstataciju da su “situacije promenjive, ali kodeks nikad” i da ovo njeno pravilo oduvek važi pa da će tako biti i sa sadašnjim i sa budućim partnerima. Kurir.rs/M.M.