KOMŠIJE PARA IZ KRAGUJEVCA U ŠOKU: Do kasno se čula muzika, a čuli su se i pucnji! Imaju dvoje dece…

Komšije V. M. iz naselja Pivara u Kragujevcu kažu da su u šoku, kao i da ne mogu da veruju da je on uradio ovako nešto.

Kako su ispričale njegove komšije, on ima dve sestre bliznakinje, kao i oca i majku, a sa ženom Milenom, koju je kako se sumnja teško ranio ima dvoje maloletne dece.

– Sin je stariji, mislim da je završio prvi razred, a devojčica je još u predškolskom. Ne znam šta je mogao da bude razlog da uradi ovako nešto. Možda je reč o ljubomori – pretpostvalja potresena komšinica koja je kako je objasnila za slučaj saznala ujutru kada je videla policiju u dvorištu porodične kuće V. M.

Kako je navela za Informer, sinoć su u blizini njihove kuće slavili rođendan.

– Do kasno se čula muzika, čuli su se i pucnji, ali sam mislila da je reč o petardi. Veselje je bilo… Tek sam jutros saznala da je, valjda pucao u ženu i da je u bekstvu. Ne znam kako je pobegao jer mu je automobil u dvorištu. Ništa mi nije jasno – kaže komšinica.

Ona dodaje da je žena poslednjih nekoliko godina radila u Nemačkoj.

– Dolazila je povremeno. Ona je tamo radila, a deca su neko vreme živela ovde. Čak su u nekom trenutku babu, njegovu majku zvali mama. Verujem da im je nedostajala majka koja je uglavnom bila u Nemačkoj. Međutim, pre nekog vremena deca su bila kod njenih roditelja, ne znam iz kog razloga. Pre neki dan su došli i doneli su kucu… Priča se da i da je u nekom trenutku on otišao kod nje u Nemačku, ali i da se brzo vratio. Ne znam šta se dešavalo među njima – priča komšinica.

Prema njenim rečima, o njemu i njegovoj porodici ima samo reči hvale.

– On je dobar čovek, bar je bio. Imao je tragediju pre više godina. Naime, imao je saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradala jedna devojka. Dugo je nosio kragnu, bio je i on teško povređen… – rekla je začuđena komšinica. (Kurir.rs./Informer)