1 ZNAKU ĆE NOVAC BUKVALNO PASTI U KRILO SLJEDEĆE SEDMICE: Najtačniji novčani horoskop otkriva, DA LI STE TO BAŠ VI?

Za period od 16. do 23. maja 2022. godine

Ovan

Finansije Ovna ove nedelje će direktno zavisiti od njihovih postupaka. Ovi ljudi imaju sve prilike da pobede konkurente i rivale u borbi za mjesto na suncu, kao i da privuku novac. Biće teško, ali ovo je normalno, s obzirom na astrološku situaciju. Dvije jake prakse prikupljanja sredstava će pomoći u povećanju prihoda i pronalaženju novih izvora finansijskog prihoda. Najopasnije osećanje koje može da uništi sve je zavist. Ne fokusirajte se na uspjehe drugih ljudi. Bolje je više razmišljati o sebi i svojim poslovima.

Bik

Treća nedjelja maja za Bikove biće teškoće i donošenje važnih, ali često i teških odluka. Važno je da ne podlegnete trenutnim iskušenjima kada idete u kupovinu. Astrolozi savetuju da napravite listu za kupovinu i da ne trošite novac na nešto beskorisno. Ni u kom slučaju ne treba ponoviti oiste greške. Astrolozi takođe savjetuju napuštanje loših navika, jer one uvijek negativno utiču na blagostanje.

Blizanci

Privlačenje novca Blizancima pomoći će ne samo njihovoj elokvenciji, na koju su se ranije oslanjali, već i kreativnosti. Čak i ako predstavnici ovog znaka sugerišu da stvari ne idu dobro sa njihovom kreativnom stranom, ipak biste trebali isprobati ovaj pristup. Sada će svakako biti korisno, posebno za one čiji rad nije vezan za kreativnost. Kada pravite planove, korisno je da vizuelizujete šta želite.Tako Blizanci mogu uspostaviti vezu sa centrom obilja Univerzuma. Verujte da je sreća na vašoj strani.

Rak

Mnogi Rakovi će tokom ovih sedam dana preduzeti korake koji će ih dovesti do finansijskog uspeha u budućnosti. Ne očekujte brze rezultate. To znači da nema potrebe da se nervirate ako, na primer, neko nije odgovorio na finansijsku ponudu. Važno je da ne gubite nadu. Moguće je da će Rakovi moći da potroše vreme i novac za sebe i svoj posao. Moguće je da ćete se suočiti sa teškom dilemom.

Lav

Sada pažnju Lavova može zaokupiti ne samo rad i djela, već i ljubav. Da bi u finansijskom sektoru sve bilo dobro, sve treba da se prilagodi u drugim pravcima. Međutim, kada se bavite romantičnim poslovima i tražite inspiraciju, ne treba zaboraviti na svakodnevnije stvari. Lavovima je važno da se bave svojim direktnim obavezama i da ne zaborave da sa kupovinom sada moraju da budu pažljiviji u komunikaciji sa drugima.

Djevica

Djevice mogu izgubiti želju za radom. Da se ​​to ne bi dogodilo, potrebno je održati motivaciju na visokom nivou. Da biste to uradili, možete koristiti afirmacije. Device će dobiti neočekivane vijesti iz oblasti finansija i karijere, ali će biti prijatne ili alarmantne – vreme će pokazati. Jedno je sigurno: vrijeme je da uzmete sudbinu u svoje ruke i napravite korake ka životu o kojem su Djevice oduvek sanjale. Donošenje odluka može biti vođeno intuicijom.

Vaga

U narednih sedam dana Vagu očekuju dobre vesti iz oblasti finansija, ali će planete od Vaga uzeti deo energije i snage. Biće ih moguće vratiti uz pomoć interakcije sa izvorima energije i pozitivnih emocija. Mnogi događaji ove nedelje mogu da se završe neočekivanim rezultatima: na primjer, veliki problemi prerastu u uspjeh, stari dužnici iznenada vraćaju dugove ili će projekat koji je u početku izgledao kao neuspeh dovesti do unapređenja ili napredovanja u karijeri. Vrijeme je da ojačate svoju poziciju i pokažete karakter.

Škorpija

U periodu od 16. do 22. godine za Škorpije je važno da pređu sa planiranja na akciju. Rast prihoda je moguć: samo treba da se prilagodite poslu. Takođe će biti važno preispitati troškove i napustiti nepotrebnu potrošnju u korist neophodnih i najvažnijih. 16. maja postoji veliki rizik od negativnih promjena zbog potpunog pomračenja Mjeseca. S druge strane, Mjesec će ove nedjelje pomoći Škorpijama da se otarase navika koje ih sprečavaju da zarađuju i postignu uspeh. Astrolozi savjetuju da ne sarađujete sa neproverenim ljudima. Ovo može biti opasno.

Strijelac

Sve što je Strijelčevima trenutno potrebno je samo da slijede zakone prosperiteta i da ne izmišljaju ništa novo. Potrebno je samopouzdanje više nego ikada. Ovo je izuzetno važno, ali teško vrijeme, kada promene u monetarnoj sferi mogu doći zbog jačanja društvenih veza, sposobnosti da se izazove interesovanje u srcima ljudi. Opasni i kritični dani poput 16, 18. i 21. jula mogu se bezbedno provesti na odmoru i planiranju, ali ne i na aktivnimostima. Uspjeh će biti praćen umerenošću, tako da je bolje ne raditi previše i ne rizikovati još jednom.

Jarac

Astrolozi savjetuju Jarčeve da budu oprezniji i da se ne miješaju u sumnjive slučajeve, nepoverljive projekte i opasne avanture. 18. dana konjunkcije Marsa i Neptuna pažnja je posebno važna prilikom potpisivanja dokumenata ili prenosa sredstava. Postoji veliki rizik da ostanete bez ičega, jurite za lakim profitom ili se nadate sreći. Fokusiranje će pomoći Jarčevima da ispune svoje finansijske želje, kao i posebna meditacija. Mentalna komponenta uspeha je izuzetno važna.

Vodolija

Vodolijama se kategorično ne preporučuju skupe kupovine, kao i one koje donose nesreću i siromaštva u kuću. Astrolozi savetuju da se igra na sigurno i da, ako je moguće, odvojite određenu količinu do početka leta. Vrlo su vjerovatne neočekivane promene, koje će povući još više neočekivanih troškova. Takođe, Vodolija treba da otplaćuje dugove i kredite. Vodolija će imati priliku da da zaradi. To znači da će novac brzo otići iz vaših ruku. Finansijska situacija će se promeniti ako pogledate van okvira.

Ribe

Očekuje se da će Ribe imati problema u radu u timu. Astrolozi savetuju da se posvete bliskim ljudima za pomoć, savet. Tako će moći da smanje vjerovatnoću sukoba i svađa. Stručnjaci savetuju da se ove nedjelje ne bavite pretragom duše: na taj način možete samo privući sumnju u sebe. Zajedno sa uspjehom, greške u profesionalnoj sferi će početi da se dešavaju češće. Dugoročne investicije će biti obećavajuće: na primjer, u nekretnine, hartije od vrijednosti, valutu. Nemojte se oslanjati samo na posao. Takođe se morate odmoriti novi.ba