Muž i sin u Karlovcu čekali ženu pa prebili ljubavnika s kojim je izašla iz voza! Presuda je stigla ovih dana!

Na karlovačkoj je željezničkoj stanici u ovo vrijeme lani izbio popriličan haos kad su suprug i sin čekali ženu, a dočekali i nju i ljubavnika. Sve je razotkrila presuda koja je stigla ovih dana.

Tog dana lani u maju u 21:40 M. (58) je sa sinom (16) čekao suprugu na željezničkoj u Karlovcu jer ga je nazvala pa su se dogovorili da zajedno idu kući. No nakon što je voz stigao na peron, iz vagona su odjednom izašli supruga (52) i njezin ljubavnik Z. (51).

U tom je trenutku M. i njegovom sinu prekipjelo. M. je najprije vikao i nerazgovijetno galamio na Z., a potom ga i fizički napao udarajući ga rukama po glavi. Sin ga je pak uhvatio za vrat i ugurao ga u čekaonicu te ga udario još nekoliko puta u predjelu lica, piše Danica.hr.

“Sve priznajem, istina je. Te noći sin i ja čekali smo suprugu da se vrati vozom. Nismo očekivali da će doći s ljubavnikom Z. On je prije više od godinu dana uspostavio ljubavnu vezu s mojom ženom i stalno je nagovarao da dođe živjeti s njim jer se u nju zaljubio.

Ja sam jednom sjedio uz krevet kad ju je Z., koji je inače rastavljen, nazvao na mobitel. Rekao sam mu tada da kad već njegov brak nije funkcionirao da ostavi tuđi brak na miru, a supruzi sam rekao da se mora odlučiti, a ako ode, da mi se više ne vraća.

Jednog dana moja je supruga otišla kod Z., prespavala kod njega i otad je počelo stanje koje traje dulje od godine dana. Supruga je kod mene i sina dva dana u sedmici, a kod ljubavnika pet dana. U takvoj situaciji smo je čekali na željezničkoj.

Kad je sišla iz voza s ljubavnikom, nisam se mogao kontrolirati te sam na Z. najprije vikao, a onda mu dao dva šamara. Nisam spriječio ni sina da ga napadne, jednostavno se sve otelo kontroli tada.

Ponašanje supruge je za mene vrlo bolno jer me sramoti i tu situaciju znaju već svi u mjestu te moja i njezina cijela rodbina. Sad ću biti prisiljen pokrenuti razvod braka jer se supruga očito ne može odlučiti s kojim od nas dvojice želi živjeti”, požalio se M. na sudu.

Prekršajna sutkinja proglasila ga je ovih dana krivim i kaznila s 20 dana uvjetnog zatvora te 100 njemačkih maraka novčane kazne, protuvrijednosti u kunama (da, kazne su u hrvatskom zakonu i dalje u izumrlim njemačkim markama). Osim toga, mora platiti i 150 kuna troškova postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti. Index.hr