Pronađena mrtva na sofi u sopstvenim FEKALIJAMA: Iza njene smrti krije se filmska HOROR priča

Autistična žena Lejsi Elen Flečer (36) pronađena je mrtva u stanju u kom je prethodno “srasla” za sofu sa sopstvenim izmetom. Za njenu smrt optuženi su njeni sopstveni roditelji Klej Flečer (65) i Šila Flečer (64), a ukoliko supružnici budu osuđeni, verovatno će im biti izrečena doživotna kazna zatvora.

Mrtvozornik dr Džuel Djuit Bikem otkrio je da je Lejsi umrla u kući svojih roditelja u Sloteru, 3. januara. Odluka velike porote doneta je pošto je šerif istočne Felisijane Džefri Trevis rekao za Dejli mejl da je “intervencija trebalo da se desi mnogo pre ove tragedije”.

– Ne možete tek tako dozvoliti da neko istrune. Teško je zamisliti kako bi neko mogao da dođe u takvo stanje bez da se umeša porodica ili prijatelji. Verujte mi, pomoć bi bila dostupna – naveo je Trevis.

Lejsi je patila od sindroma zaključavanja, retkog neurološkog stanja koje ju je sprečavalo da pomera mišiće. Pronađena je kako sedi uspravno, delimično gola i potopljena u rupu na sofi sa izmetom, urinom i insektima oko nje.

Trevis je rekao da su roditelji mogli da kontaktiraju vlasti i da se Lejsi odvede tamo gde bi moglo da joj se pomogne. Porota od 12 članova takođe je razmatrala optužbe za ubistvo iz nehata.. Komšije oca i majke rekli su da im nije poznato da par ima ćerku. Porodica Flečer prema navodima komšija, bila je poštovana kao stub zajednice.

Oni nisu uhapšeni jer prema procenama nije postojala nikakva mogućnost bekstva, ali stariji par uopšte se nije pojavljivao pred sudom još od kad je njihova ćerka pronađena mrtva. Lekari su bili u sudnici u ponedeljak zbog uznemirujuće prirode slika i detalja predstavljenih porotnicima. Njihov datum suđenja još nije određen. (objektiv.rs)