VADILA JE REBRA, STAVILA ZADNJICU! Maja Marinković na OPERACIJE pukla 30.000 €, pevačica je raskrinkala, a ON joj je sve platio!

Bivša učesnice “Zadruge”, starleta Maja Marinković isprozivala je svoju bivšu cimerku Sandru Čaprić na račun izgleda, ali pevačica joj nije ostala dužna. Naime, u emisiji “Pitam za druga”, Sandra je otkrila da ju je starleta vređala na račun izgleda.

– Ja sam totalno normalna, prirodna, to što sam uradila usne to je sve. Ja treniram, ja sam njoj rekla, ja ne vadim rebra, ja ne stavljam zadnjicu, ja nisam ubacila silikone u grudi 750 kubika i ostalo i uopšte me ne interesuje, možeš da staviš na glavu džak…

Inače, kako su pisali mediji, Maja je do sada na plastične operacije potrošila čak 30.000 evra. Uradila je grudi, usta, zube, bradu, jagodice, trepavice, nos, obrve…

Većinu tog novca dao joj je tata Radomir Marinković Taki.

– Pre nekoliko godina platio sam joj grudi, usne i tetovaže. To me je koštalo 10.000 evra. Lepota je skupa! Sada sama zarađuje, pa je dala novac za operaciju nosa, porcelanske zube koji su je papreno koštali, ali i sve drugo što je želela da promeni na sebi, rekao je Taki. Kurir.rs/I.B.