NAKON SVAĐE SA TAKIJEM MORA SAMA DA PLAĆA RAČUNE! Maja Marinković u jeku skandala UHVAĆENA oskudno obučena ispred pošte! (FOTO)

U jeku porodičnog rata između Maje Marinković i njenog oca, Radomira Takija Marinkovića, Kurirov paparaco uslikao je nekadašnju rijaliti učesnicu u centru grada dok je čekala red ispred jedne pošte.

Domaći mediji danima pišu o svađi koja se dogodila između najpopularnijeg rijaliti tate i starlete, a čini se da su njihovi odnosi poprilično narušeni i da je Maja počela da plaća sama svoje troškove, iako je javnosti poznato da ju je izdražavao Taki, koji je uvek ponosno govorio da je uložio više od 10.000 evra u izgled svoje mezimice.

Maja se šetala centrom Beograda i u jednom trenutku ugledala poštu pored koje je prolazila. Zamišljena starleta odsutno je gledala u svoj mobilni telefon kada se odjednom setila da ipak treba da plati račune.

Njen izgled kao i uvek privukao je pažnju svih prisutnih, ali bez obzira na popularnost koja prati ovu rijalti učesnicu ona nije ni pokušala da je iskoristi nego je stala i sačekala svoj red kao i svi ostali koji su se u tom trenutku našli na tom platnom mestu.

Naš paparaco uočio je atraktivnu devojku, koja je provokativno obučena, i čim joj se malo približio, shvatio je da se radi upravo o bivšoj zadrukarki Maji Marinković.

Nekadašnja rijaliti učesnica je na sebi imala šorts i otvorene roze papuče na visoku štiklu. Marinkovićeva je u minijaturni teksas šorts upasala belu majicu na bretele, koja je u prvi plan istakla njene bujne grudi i bradavice, koje su se ocrtavale jer nije imala grudnjak.

Maja je na glavi nosila naočare za sunce u sličnoj nijansi u kojoj joj je bila i obuća, a ovu seksi kombinaciju zaokružila je čipkanim kardiganom bele boje i braon torbicom svetski poznatog brenda. Kurir.rs/ Ana Denda