DARKU JE VEROVATNO NEKO SIPAO DROGU U PIĆE?! Lazićev menadžer o SKANDALU: Vozačku iz inostranstva nije stigao da podigne!

Darko Lazić priveden je danas oko 4 sata, nakon što je, između ostalog, utvrđeno da je imao kokain u organizmu tokom vožnje, kao i nedozvoljenu količinu alkohola.

Folk pevač je potom kažnjen sa 200.000 dinara i zabranom upravljanja motornim vozilom od godinu dana, a menadžer Darka Lazića sad se oglasio ovim povodom.

– Darko Lazić je danas oko 16 časova priveden u zgradu Prekršajnog suda u Beogradu u Savskoj ulici. U prisustvu advokata dao je odbranu dežurom sudiji, gde je u celosti priznao izvršnje prekršaja vožnje bez vozačke dozvole, uz napomemu da poseduje vozačku dozvolu u inostranstvu koju još nije uspeo da preuzme. Takođe, priznao je da je popio nekoliko alkoholnih pića pre polaska, i nije sporio visinu izmerenog alkohola. Tačna je činjenica da je, prilikom uzorkovanja, droga test pokazao da je pozitivan na prisustvo narkotika, ali Darko se tom testu dobrovoljno podvrgao, maksimalno je sarađivao sa radnicima policije, znajući da nista od narkotika nije konzumirao, tako da ostaje pitanje kako se narkotik pronašao u njegovom organizmu – kazao je za “Blic” Darkov menadžer Enes Mirsov.

– Pretpostavljao je da se na nekom nesporazumu, pogrešno uzetom čašom pića, jer je u društvu bilo mnogo nepoznatih lica, al’ je prihvatio da se ova agonija završi danas i maksimalno je novčano kažnjen ukupnom kaznom od 200.000 dinara. Dodao bi samo da su navodi da se bahato ponašao u policijskoj stanici neistina i da se oko celog slučaja podigla bespotrebno velika drama. Darko će za prekoračenje brzine na autoputu platiti mandatnu kaznu u iznosu od 10.000 dinara – dodao je menadžer Darka Lazića. Kurir.rs/S.M./Blic