NE ZANIMA ME ŠTO JE DARKO ZAVRŠIO U PRITVORU! Marina Gagić neće da čuje za bivšeg verenika, posle SKANDALA poručila samo OVO!

Pevač Darko Lazić priveden je zbog divljačke vožnje, a tom prilikom je utvrđeno da je pozitivan na kokain i da ima alkohol u organizmu.

Lazić je uhvaćen jutros oko 4 sata na auto-putu u Novom Beogradu dok je divljao za volanom, a kako prenose mediji, određen mu je pritvor od 48 sati. Folkerova bivša verenica Marina Gagić oglasila se za Kurir ovim povodom i kratko poručila:

“Nisam upućena i nemam komentar. Ne zanima me to”.

Inače, kada je Lazić 2018. doživeo težak udes, Gagićeva je sve vreme bila uz njega. On je tom prilikom zadobio jezive povrede od kojih se i dan danas oporavlja. Nakon saobraćajne nesreće folker je često isticao da se naučio pameti i da više ne pomišlja da divlja za volanom.

Lazić je tada više od mesec dana bio na intenzivnoj nezi u KBC Zemun, nakon čega je lečenje nastavio u banji. Darko se na sreću oporavio, ali se i sada primećuje da otežano hoda zbog preloma butne kosti, koji je tada imao.

Pevač je saobraćajnu nesreću doživeo, kako je i sam priznao, pod dejstvom alkohola, a tom prilikom vozio je bez vozačke dozvole koja mu je ranije oduzeta. Uprkos onome što je doživeo, Darko ne odustaje od brze i nebezbedne vožnje, što po sebe tako i po okolinu. Kurir.rs/I.B.