Danijelinog sina pronašli MRTVOG u šumi: Kad su otkriveni DETALJI smrti, čak su i policajci ostali u šoku

Majka petogodišnjeg dečaka iz Nju Hempšira, koji je pronađen mrtav u šumovitoj oblasti u Masačusetsu, optužena je za njegovo ubistvo, saopštili su tužioci u ponedeljak.

Velika porota je u petak optužila Danijel Dofinis (35) za dve optužbe za ubistvo – “za namerno izazivanje smrti” njenog sina Elijaha Luisa, čije je telo otkriveno u oktobru dve nedelje nakon što je prijavljen nestanak, saopštilo je Ministarstvo pravde Nju Hempšira.

Obdukcija je otkrila da je Elijah imao fentanil u organizmu i da je podlegao “nasilju i zanemarivanju”, saopštile su vlasti, uključujući “povrede lica i vlasišta, pothranjenost i dekubitus”.

Majka Danijel i njen dečko Džozef Staf (30) uhapšeni su 18. oktobra u Njujorku pod optužbom za maltretiranje svedoka i ugrožavanje dece nakon što su navodno tražili od drugih da lažu o tome gde se Elijah nalazi jer su poznavali radnike za zaštitu dece.

Dofinis je takođe optužena po tri tačke optužnice za uticaj na svedoka, rekli su zvaničnici. Ona će i dalje biti zadržana bez jemstva, a sudsko ročište će biti naknadno zakazano. (objektiv.rs)