SANJA GRUJIĆ NE LIČI NA SEBE: Nova devojka Filipa Cara ovako je izgledala PRE OPERACIJA, ljudi ne mogu da poveruju da je to ONA!

Atraktivna zadrugarka Sanja Grujić takmičarka koja dolazi iz Sremske Mitrovice brzo je očarala srca publike svojim doskočicama i izlaganjima na račun zadrugara. Iako vrlo mlada, Sanja ima bogat život iza sebe ispunjen raznoraznim dešavanjima, a njene anegdote zadrugari i publika često prepričavaju.

Njeni odgovori zadrugarima tokom svađa i dalje su viralni na Internetu – zakucavanje u ogradu automobilom pre ulaska u “Zadrugu”, prisluškivanje dečka koji govori više jezika i prevođenje putem su samo neke od situacija koje je Grujićeva ispričala zadrugarima.

U javnost je sada isplivalo nekoliko Sanjinih fotografija iz rane mladosti, kao i iz tinejdžerskog doba, gde možete videti kako je Grujićeva izgledala pre famoznih operacija.

Iako je izvršila nekoliko estetskih korekcija na sebi, Sanja smatra da su pojedine greška, a najviše se kaje što je “napumpala” usne, koje planira da izvadi čim izađe iz rijalitija. Na priloženoj fotografiji možete videli kako je Grujićeva izgledala pre zahvata, dok je eksperimentisala sa frizurama. Kurir.rs/K.Đ/Puls