POSEDUJU VINARIJU, FIRMU ZA ČIŠĆENJE I NEKOLIKO NEKRETNINA: Brena i Boba grade HOTEL od 50 miliona €, a ovo su svi njihovi BIZNISI

Lepa Brena i Boba Živojinović uskoro počinju sa gradnjom luksuznog hotela na Zlatiboru u koji će uložiti oko 50 miliona evra. To je potvrdio i bivši teniser i rekao da pored toga planira da investira i u biznis u Majamiju.

Kako Kurir saznaje, ovaj luksuzni objekat će podići iza jezera, i to na potezu između Dino parka i studentskog odmarališta. Boba je tamo još devedesetih godina, kao istaknuti sportista, dobio na korišćenje zemljište od dva hektara. Trišna vrednost ara na tom delu je, kako saznajemo od trgovaca nekretninama, između 25.000 i 30.000 evra, pa njegov plac košta oko šest miliona evra.

Da su Brena i Boba pravi magovi kada je u pitanju investiranje u nove poslove, govori to da imaju nekoliko uspešnih firmi. Već godinama imaju firmu za čišćenje fasada, krovova, staza, ali i puteva i uklanjanja grafita sa zidova.

Bračni par je ovaj posao nedavno prepustio svom sinu Viktoru Živojinoviću, ali se njih dvoje i dalje vode kao vlasnici firme. Pre nekoliko godina kupili su ceo sprat u kuli na Novom Beogradu, a prvi komšija im je Novak Đoković. Živojinovići su planirali tamo da se presele u narednom periodu, kada prodaju vilu na Bežanijskoj kosi.

Poseduju i vinariju u Šidu, a planiraju da investiraju u nekretnine i u Majamiju i na Maldivima. Pisalo se i da Brena planira da pokrene biznis s hulahopkama i da će u narednom periodu plasirati proizvod. Kurir.rs/ J. S.