(VIDEO) Zbog BIZARNIH zahteva na mrežama zarađuje vrtoglavu sumu: Radeći jednu stvar, sve je BOGATIJA

Antonija Grejem iz Velike Britanije postala je Internet senzacija nakon snimka na kome se šali na račun svog povećeg stomaka i težine. Naime, ona sada zbog toga zarađuje i do 10 hiljada funti mesečno.

Ova 25-godišnjakinja sve vreme konzumira visokokaloričnu hrane pred kamerom, a ove bizarne snimke nudi publici na platformi OnlyFans. Antonija radi samo dva dana u nedelji i tvrdi da njeni snimci uopšte nisu eksplicitni.

– Većina zahteva ocenjena je kao sasvim bezazlena, jedva da se uopšte traži bilo kakav nepristojan sadržaj, jer moje mušterije nisu kao obični muškarci. Žele da te vide kako jedeš, gojiš se i dobijaš na težini. Tokom jednog obroka pojedem oko 3.000 kalorija i to definitivno opterećuje telo – dodala je ona.

@antoniagrahamx

My neighbour walked past 😩

♬ SAD GIRLZ LUV MONEY – Remix – Amaarae & Kali Uchis

– Naplaćujem 10 funti po minutu za video koji snimam po nečijoj želji, a radim samo ponedeljkom i petkom, ali imam luksuz da često preskočim i te dane. Pošto radim samo kada mi je potreban novac, zarađujem nešto manje od 10 hiljada funti mesečno, dok neki ljudi u ovom poslu zarađuju i preko 30 hiljada funti- objasnila je ova dama.

Antonija kaže da je njena najveća strast da učini svet boljim mestom za krupnije ljude, a takođe istakla je da ovaj posao nikako ne treba raditi samo zbog novca.

Antonija, koja je mama troje dece, popularna je i na TikToku gde je prati preko 350 hiljada ljudi, a gde svakodnevno objavljuje snimke koji slave žensko telo i koji pomažu ženama da zavole svoj višak. (objektiv.rs)