ARKAN BI DANAS NAPUNIO 70 GODINA, ANASTASIJA SE OGLASILA POVODOM OČEVOG ROĐENDANA! Poručila samo jedno, a OVO je najviše boli

Željko Ražnatović Arkan danas, 17. aprila napunio bi 70 godina, a tim povodom oglasila se njegova ćerka Anastasija Ražnatović.

Naime, Anastasija je na svom Instagram storiju podelila staru fogotafiju na kojoj je Arkan ljubi, a uz to je kratko napisala:

“Srećan rođendan, tata”.

Pevačica je prethodno objavila i video iz detinjstva uz koji ide njena izjava iz emisije “Sceniranje” gde govori o ocu.

“Ja njega često sanjam i u tim snovima uvek se on pojavi na jedan dan”, pričla je ona.

“Ne sećam se oca, a to me mnogo boli. Veljko se seća scene oca koji igra šah u kući i to je sve. Otac mi je falio, kao neki osećaj zaštite, stabilnosti. Iako je majka bila stub, falio je otac, bez obzira na to koliko se ona trudila da nadomesti sve. Kad smo bili klinci, posle škole po decu dolaze očevi, a po nas vozač. Meni to nije jasno i kada mi neko napiše neku uvredu na račun moje porodice, oca, kako je bio ovakav ili onakav i želi da me povredi time. Ako neko očekuje od mene da se odričem članova porodice, to se neće desiti. Da mi je neko ne znam šta uradio, nikada ne bih očekivala od nekoga da se odrekne svog oca, pa da je, ne znam, najgori na svetu, a moj otac to nije bio. Ja sam ponosna što sam njegovo dete i što je bio to što je bio i što je toliko voleo i branio našu zemlju i uvek ću biti ponosna na to i zauvek ću ga voleti”, pričala je Anastasija. Kurir.rs/I.B.