KO JE NEMANJA GUDELJ, NOVI CECIN ZET On je Piksijev ADUT, telo mu je IŠARANO tetovažama, plata 5.650.000 € a voleo je ovu pevačicu

Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlane Cece Ražnatović, posle dugogodišnje veze sa Đorđem Kuljićem, u vezi je sa uspešnim srpskim fudbalerom Nemanjom Gudeljem. Nemanja Gudelj je jedan od naših najuspešnijih fudbalera. Trenutno igra za špansku Sevilju, a i na spisku je Dragana Stojkovića Piksija za reprezentaciju Srbije.

Gudelj nije skandal majstor i ljubitelj noćnog života, ali je ranije bio povezivan sa pop zvezdom i Anastasijinom koleginicom, a reč je o Sanji Vučić. Njih dvoje su krili vezu, a onda je pre nekoliko meseci potvrdila da je reč o poznatom fudbalskom reprezentativcu Srbije.

Naš reprezentativac obožava tetoviranje, te mu je celo telo prekriveno tetovažama. Poslednju tetovažu je uradio baš u Sevilji, gde trenutno igra za istoimeni klub – tri krsta na leđima.

Jedna od prvih tetovaža koju je uradio još u Holandiji, bio je portret svog oca, proslavljenog fudbalera Nebojše Gudelja. Kako je Nemanja svojevremeno izjavio, svaka tetovaža na njegovom telu ima posebno značenje.

Anastasijin dečko nalazi se u vrhu liste najplaćenijih srpskih fudbalera. Njegova godišnja plata u Sevilji je 5.650.000 evra. Podsetimo, Anastasija i Nemanja su mesec dana u vezi. Mlada pevačica je već bila kod dečka u Španiji, dok je fudbaler Sevilje dva puta dolazio u Beograd kod drage, ali još nije uspeo da upozna taštu Cecu Ražnatović. kurir.rs