NIJE ČUDO ŠTO TE SE MAJKA ODREKLA, TREBA TE SPALITI! Milici zbog jedne pesme napravili PAKAO od života, dotakla se BOLNE TEME!

Pevačica Milica Pavlović tokom karijere imala je i uspone i padove, ali je sada konačno zadovoljna svojim poslovnim uspesima.

Ona uvek ističe da do uspeha nije došla lako, a sada je otkrila i kroz kakve strahote je prošla, najpre zbog pesme “S*ksi senjorita”.

– Mnogo suza mi je donela ta pesma, ali ojačala sam. Stvorila sam sebi novu kožu, pa da vidimo ko može protiv ove kože. Pitaš se onda tada: “Što ja? Dokle ja? Bože, imali te?” “Crna jutra” i “Dabogda propao” imaju koncept, poveznicu. Je l’ moguće da me je osudila ta grupacija, a da niko nije seo da pročita tekst te pesme. Osetila sam se u tom momentu kao bokserski džak i dođe neko i kaže: “Sad ću da se istresem” – s teskobom u glasu sećala se Pavlovićeva, pa dodaje:

– Doživela sam da mi napišu: “Trebalo te je baciti u đubre kad si se rodila, trebalo te je ubiti”. Bio je i komentar: “Nije ni čudo što te se majka odrekla, trebalo te je spaliti. Takva si jer su te odgajili baba i deda.” Bolna mi je ta tema. Šta bi bilo da je na mom mestu bila neka devojčica od 15 godina. Ne mogu ljudi da izdrže tu količinu negativnosti. Mora da postoji zakon o sajber nasilju. Ne želim da živim u društvu u kom svako može da poziva na linč. Kurir.rs/K.Đ/SrbijaDanas