PRODUKCIJO, DONESITE MI PAPIRE NA KAPIJU! Dejan ZAHTEVA DOKAZ iz spoljnog sveta koji se tiče i Dalile Dragojević! ŠOK!

Dejan Dragojević je doručkovao sa svojom devojkom Aleksandrom Nikolić, i tom prilikom joj saopštio da želi da zna da li je proces razvoda sa Dalilom Dragojević završen i da mu produkcija donese papire na kapiju.

– Hoću da mi stignu papiri da sam se razveo, skroz… Hoću da mi pokažu na kapiji da je proces završen, već je trebalo da prođe – rekao je Dejan.

Aleksandra ga je samo pogledala i ništa nije komentarisala, već je samo nastavila da jede.

Podsetimo, Dejan je javno zatražio razvod od žene Dalile.

– Meni je srce kad sam čuo aplauz… Hvala vam svima stvano puno. Povodom ove tema i ova situacija koja se dešava… dešava se to da sam očigledno pet godina bio u maskembalu i imao sam masku koja je bila stavljena da laž vidim kao istinu. Laž se pretvorila u istinu kad smo ušli u projekat. U jedno ruku žao mi je zbog stvari koje se gube… U drugu ruku drago mi jšto se desilo ovde, osam meseci će biti moje izlečenje i napredak u životu. Maska koju sam shvatio da nosim na svojem licu nije moja, nego maska koja mi je stavila moja žena, da laž vidim kao istinu. Ovog trenutku bih se obratio Velikom šefu i produkciji za papire za razvod. Želim da osobodim sebe svega što sam nosio i što trpim. Zatražio bih papire za razvod, da maske padnu skroz – govorio je Dejan. Kurir.rs/M.M.