Home Showbizz SAŠA POPOVIĆ OTKRIO KAKO SKINE 5 KILOGRAMA ZA 2 NEDELJE: Za doručak...

SAŠA POPOVIĆ OTKRIO KAKO SKINE 5 KILOGRAMA ZA 2 NEDELJE: Za doručak kafa, ručak i večera su obavezni!

777
0

SAŠA POPOVIĆ OTKRIO KAKO SKINE 5 KILOGRAMA ZA 2 NEDELJE: Za doručak kafa, ručak i večera su obavezni!

Počelo je proleće, a za Sašu Popovića to je znak da započne sa svojom dijetom. Kako kaže, zima je uvek rezervisana za dodatne kilograme, a sa prvim zracima sunca, mora da se povede računa o ishrani.

Bivši direktor Granda otkrio je na koji način za dve nedelje smrša 5 kilograma i kako izgleda njegova dijeta.

“Uvek se ugojim tokom zime, pa moram na proleće da mršavim! Tada je vreme slava i praznika, jede se začinjena i teška hrana. Tokom zimskih meseci uglavnom dobijem od dva do pet kilograma. Kada odlučim da smršam, pridržavam se određenog načina ishrane”, priča on za Informer i dodaje:

“Svako jutro pijem kafu, ponekad sa mlekom. To doručkujem, a za ručak mogu da biram između šnicli, grilovane piletine, ribe. Za večeru je uglavnom kombinacija mesa i salate, jaja, a ponekad samo voće i jogurt. Prijaju mi takvi obroci”, ističe Popović.

On dodaje da mu je dovoljno samo dve nedelje dijete da smrša.

“Uglavnom imam 73 kilograma, ali nekada odem i na 78. Za dve nedelje, koliko se inače hranim na ovaj način, izgubim tih pet kila. Dovoljno je da 14 dana povedem računa o hrani, skinem višak i to je to. I moja žena Suzana koristi isti program”, kaže muzičar.

Kad se reši viška kilograma koji su se nakupili tokom slava i praznika, Popović lagano održava liniju tokom leta.

“Leti sam uvek fit, jer sam već sa prvim suncem u Opatiji. Svakodnevno plivam, igram tenis, stoni tenis, jedem mnogo voća, salate začinjene maslinovim uljem i ribu. I to ne zato što pazim na jelovnik, već mi na moru ne prija teška i masna hrana. Samim tim, nemam problema ni sa kilogramima”, priča Saša, koji ne podržava rigorozne dijete u kojima ljudi gladuju, jer brzo odustanu od mršavljenja.

“Najgore je kad se čovek opusti, nagoji i onda posle kaže: ‘E, od sutra ću da držim dijetu’. Onda sutradan krene, izdrži tri dana i posle toga gotovo, sve po starom. Kad se dobro najedeš i nisi gladan, onda ti je lako da kažeš da ćeš na dijetu!”, rekao je Popović. (stil.kurir.rs)

Previous articleKARLEUŠA PLAKALA ZBOG ZVEZDE GRANDA KOJA JE ODUSTALA OD TAKMIČENJA! Bila joj mentor prošle sezone: Isekli ste joj KRILA! (FOTO)
Next articleSAVJETI ZA PRAVILNO ČIŠĆENJE LICA- za sve tipove kože