Home Magazin Zanimljivosti Pijani Bosanac krenuo kući, pa umalo završio u DANSKOJ: Ali to nije...

Pijani Bosanac krenuo kući, pa umalo završio u DANSKOJ: Ali to nije sve, ostala je jedna MISTERIJA

1212
0

Pijani Bosanac krenuo kući, pa umalo završio u DANSKOJ: Ali to nije sve, ostala je jedna MISTERIJA

Pijani državljanin BiH zabunom je u Hamburgu seo u pogrešan autobus pa je umesto nazad u Holandiju otputovao u Dansku.

Kako piše Feniks magazin, u policijskoj stanici u Flensburgu se ispostavilo da je pomorac iz BiH nameravao da se autobusom vrati iz Hamburga u holandski Ajndhoven, gde je na tamošnjoj autobuskoj stanici spremio svoj prtljag sa jaknom u kojoj su mu ostali novčanik, pasoš i telefon. Policija nije pojasnila kako je uspeo bez ličnih dokumenata da stigne u Hamburg.

U policijskom saopštenju navodi se da je u Hamburgu, pod uticajem alkohola, “jedan zeleni autobus zamenio drugim zelenim autobusom” koji je vozio u Kopenhagen. Šta je uradio, shvatio je tek na graničnom prelazu sa Danskom.

Kako je planirao da iz Ajnndhovena otputuje kući u BiH, policija je kontaktirala bosanskohercegovačku ambasadu u Berlinu i od njih dobila podatke o njegovu identitetu.

Iz Ambasade BiH su svom 45-godišnjem pomorcu poslali kupljenu autobusku kartu kako bi mogao iz Hamburga da se vrati u Ajndhoven gde su mu ostale stvari. Kako bi se uverili da će 45-godišnjak ovoga puta ući u pravi autobus, nemački policijski službenici su ga odvezli do autobuske stanice i uveli u autobus za Ajndhoven. (objektiv.rs)

Previous articleMonstrum bežao od pravde dok nije LIZNUO kovertu: Dobio 650 godina robije, a iživljavao se i nad DETETOM
Next articleRusija napravila stratešku grešku: Dvije neutralne zemlje pristupaju NATO-u?!