Home Showbizz KARLEUŠA PLAKALA ZBOG ZVEZDE GRANDA KOJA JE ODUSTALA OD TAKMIČENJA! Bila joj...

KARLEUŠA PLAKALA ZBOG ZVEZDE GRANDA KOJA JE ODUSTALA OD TAKMIČENJA! Bila joj mentor prošle sezone: Isekli ste joj KRILA! (FOTO)

1795
0

KARLEUŠA PLAKALA ZBOG ZVEZDE GRANDA KOJA JE ODUSTALA OD TAKMIČENJA! Bila joj mentor prošle sezone: Isekli ste joj KRILA! (FOTO)

Tokom prethodne emisije Zvezde Granda, došlo je do skandaloznih komentara žirija nakon duela Maje Đorđević i Anastasije Ićurup, a Ićurupova je nakon emitovanja emisije objavila da odustaje od takmičenja.

Anastasija ni prethodne sezone u Zvezdama Granda nije imala sreće, kada je bila u timu pevačice Jelene Karleuše. Karleuša se tada razočarala u svoje kolege i gorko zaplakala.

– Glasanjem ste pokazali elementarno nepoštovanje mene – u emisiji je rekla razočarana i uplakana Karleuša zbog Anastasije koja je dobila samo jedan glas od celokupnog žirija.

Jelena je takođe poručila kolegama da su iz takmičenja izbacili devojku koja ima potencijal da bude najveća zvezda u odnosu na ostale takmičare.

– Tvrdim da ste devojci, koja može da bude zvezda, da ste joj isekli krila na najgluplji mogući način. Ne smem u oči da je pogledam, jer mi je krivo i žao – poručila je pevačica kroz suze, pa dodala da je uvek prema kolegama i njihovim takmičarima bila fer.

Nakon cele situacije tada se oglasila i Ićurup, koja se takođe rasplakala kada je videla da Jeleni liju suze i da se bezrezervno zalaže za nju.

– Rasplakala sam se na Jeleninu reakciju i suze. Jelenu volim mnogo jer je bila uz mene kroz celo takmičenje, bodrila me, verovala… Dala mi je takav vetar u leđa, hrabrost i snagu za dalje. Hvala joj beskrajno na tome – rekla je Anastasija tada.

Podsetimo, nakon Anastasijinog nastupa žiri je uputio skandalozne komentare na račun izgleda kandidatkinje nakon čega je ona odlučila da se povuče.

“Ako sam odustala od takmičenja, nisam od karijere! Moje vreme tek dolazi, uskoro vam poklanjam nešto novo”, istakla je Anastasija Ićurup na Instagramu. (kurir.rs)

Previous articleVIKI MILJKOVIĆ NAPUŠTA ESTRADU?! Zgrnula LOVU na novom biznisu, a evo šta je morala da uradi za to!
Next articleSAŠA POPOVIĆ OTKRIO KAKO SKINE 5 KILOGRAMA ZA 2 NEDELJE: Za doručak kafa, ručak i večera su obavezni!