Home Magazin Zanimljivosti INDIJSKI HOROSKOP DO KRAJA APRILA – OVA 3 ZNAKA ĆE BITI NAJUSPJEŠNIJA:...

INDIJSKI HOROSKOP DO KRAJA APRILA – OVA 3 ZNAKA ĆE BITI NAJUSPJEŠNIJA: Čeka ih ogromna SREĆA I USPJEH – najljepši period za njih

691
0

INDIJSKI HOROSKOP DO KRAJA APRILA – OVA 3 ZNAKA ĆE BITI NAJUSPJEŠNIJA: Čeka ih ogromna SREĆA I USPJEH – najljepši period za njih

Indijski horoskop je najstariji sistem astrologije i vjeruje se da je jedan od najtačnijih na svijetu. Ima 12 znakova, koji su po vremenu označavanja vrlo slični zapadnjačkim Zodijacima.

Veliki broj stručnjaka za astrologiju tvrdi da je indijski horoskop tačniji od zapadnog, jer se pomera tačka precesije unazad za 23 stepena, pa se i podznak pomjera. Zapadni horoskop ne razmatra tačku precesije i ne uzima se u obzir činjenica da se položaj Zemlje potpuno promijenio u odnosu na položaj od prije nekoliko hiljada godina.

Prema indijskom horoskopu za 2022. godinu, za ova tri znaka u aprilu imaće puno sreće, uspjeha, dobrih prilika i lijepih vesti.

Bik

Za Bika sam početak 2022. donosi veoma povoljne aspekte. Astrolozi preporučuju da maksimalno iskoristite ovu priliku i sve planove za ostatak godine napravite na početku nove, bićete mnogo “mudriji” nego što vam se čini. Naravno, bit će ponekog “štucanja” na putu do uspjeha, ali će svi napori koje ste uložili na kraju biti nagrađeni. Sve u svemu, Bikovi mogu da se nadaju veoma uspješnoj godini, pogotovu u ovom mesecu, a astrolozi im daju i jedan bonus savjet – preuzmite inicijativu i nemojte da se plašite rizika.

Blizanci

Blizanci će imati jedinstvenu godinu u svakom pogledu. Njima će se bukvalno u 2022. nizati uspeh za uspehom, a za svaki će biti lično oni zaslužni, ništa im neće “pasti s neba”. Sve planovi koje su napravili u prošlosti, sprovešće u djelo, a sve to će rezultirati neviđenim uspjehom, a najvidljiviji rezultati dolaze u mjesecu aprilu. Na polju ljubavi je moguće i da ozvaniče odnos sa partnerom, ovi uspjesi će ih podstaći da se odvaže i na taj korak.

Vaga

U 2022. godini zvijezde blagonaklono gledaju na one koji se ne libe da predstave nove ideje i zalažu se za njih. U aprilu budite maštovitiji. Astrolozi poručuju – ne plašite se rizika i isprobavanja novih stvari. Ovaj pristup će vam pomoći da greške smanjite na minimum, a iskustvo koje ćete steći tokom ovog procesa, bit će neprocjenjivo u budućnosti. Novi.ba/Alo.rs

Previous articleEU sprema slanje oružja Ukrajini vrijednog 500 milijuna eura, uskoro i nove sankcije?
Next articleIzvođače gledate kao s.ksualne objekte, to me vrijeđa: Mili podržao kandidatkinju koja je napustila ZG zbog uvreda!