DEJAN DRAGOJEVIĆ NAPUSTIO ZADRUGU I DOBIO OMAĐIJANI SAT! Dalilu SAMO OVO deli od pomirenja s njim, u sve umešana mama BILJANA! ŠOK

Dejan Dragojević nakon izlaska sa imanja dobio je poklon od majke Biljane Dragojević!

Slučaj o kom se i danas priča je trenutak kada je Dejan Dragojević čašama rasekao sebi glavu, tokom dočeka srpske Nove godine. Dejan je odmah zbrinut i izveden kako bi otišao na ušivanje, a tom prilikom brat David Dragojević mu je doneo stvari kako bi mogao da se presvuče. Međutim, tom prilikom Dejan je dobio sat od porodice, koji je svima zapao za oko, pišu domaći mediji.

Izvor za portal Republika.rs otkriva da je sat koji je Dejan dobio, zapravo Biljana Dragojević poslala, a pre toga nosila u crkvu kako bi ga sveštenik opevao, kako bi ga zaštitio od zlih sila. Poznato je da priča kruži da se Dalila Dragojević bavila crnom magijom, zbog čega je navodno Biljana odlučila da pomogne sinu.

– Svi mi znamo ovde šta se tu desilo, Dejanu je bio pomućen um zbog Dalile, ona ga je torturisala, sećate se da je već tada bilo svega sa Carem. Kada je izašao dobio je sat marke ,,Dizel”, koji je Biljana odnela kod popa da ga opeva – govori izvor i dodaje:

– Postoji samo jedan uslov, ja garantujem da će se Dalila i Dejan pomiriti, a samo ukoliko skine sat, on će joj se odmah vratiti. Tu su ozbiljne stvari u igri, njega taj sat štiti od svega toga, ako ga skine ili neko drugi ako mu skine, on joj se odmah vraća. Kurir.rs/S.M./Srpski telegraf/Republika.rs