Home Showbizz Dalila i Car pobjegli: Rijaliti par razvalio ogradu i napustio imanje u...

Dalila i Car pobjegli: Rijaliti par razvalio ogradu i napustio imanje u Šimanovcima!

1463
0

Dalila i Car pobjegli: Rijaliti par razvalio ogradu i napustio imanje u Šimanovcima!

Dalila Dragojević i Filip Car pobjegli su iz “Zadruge” nakon što su razvalili vrata u Rajskom vrtu, kako se vidi na snimku sa društvenih mreža. Naime, Dragojevićka i njen partner Filip Car odlučili su da napuste imanje u Šimanovcima, pa su razvalili ogradu i na taj način pobjegli iz rijalitija.

Snimak njihovog bijega odmah je osvanuo na društvenim mrežama, a da li će ih produkcija zaustaviti u namjeri da zauvijek napuste imanje, ostaje nam da saznamo. Kako se navodi na društvenim mrežama, razlog zbog kog su pobjegli Dalila i Filip je taj što nisu dobili frizera u rijalitiju. Inače, Car je sinoć tokom “Pitanja novinara” govorio o svom odnosu sa Dalilom.

– Bilo je sve okej nekih 20 dana, ali je onda sve krenulo po zlu. Ima neke oscilacije u ponašanju, svašta se desilo… Često me vrati na početak gdje je ponovo nemam povjerenja u nju i dobijam teorije zavjere, zato mi se i loše ponašanje vraća… Dođemo opet u ludačko stanje, ne znam šta bih rekao, kao neki ‘luna park’ smo… Trista na sat sve. Razmišljao sam danas, pošto ne mogu da uspostavim normalno ponašanje kod nas, neka ona radi sve kako poželi, gledaću da sve okrenem na šalu i laganicu. Neka ona bude vodilja, pa ćemo vidjeti gdje će ovo da ide, da li ćemo u provaliju ili ne… Neka ona vozi ovaj brod, pa ćemo vidjeti šta će napraviti i koliko će to biti dobro. Svjestan sam i da ja imam problema, nemam živaca, sav sam razlužen, ne znam gdje sam… Predugo sam ovdje i burno reagujem… Volio bih da sve bude savršeno, ali ne ide… Stalno je molim da se ne svađa sa ljudima, govorim šta treba a šta ne, kao da imam malo dijete pored sebe, ludnica… – govorio je Car. kurir.rs

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

 

Previous articleBRENIN SIN IMA NOVU DEVOJKU, ONA JE POPULARNA SRPSKA GLUMICA?! Šuška se da se sa NJOM odlično slaže njegova PORODICA (FOTO)
Next articlePLJUŠTI LOVA! ESTRADNJACI PORED PEVANJA RADE OVO: Nekretnine, hoteli, poljoprivreda, nema čime se ne bave! A njima biznis PROPAO