OVO JE MLADIĆ OSUMNJIČEN ZA TROSTRUKO UBISTVO U ČAČKU: Ilija zaklao majku, oca i dedu

Mladić Ilija G. (21), osumnjičen da je u čačanskom naselju Atenica ubio svog oca, majku i dedu, uhapšen je u naselju Obrež, nedaleko od mesta zločina.

Ilija je nakon zločina pobegao, ali ga je policija locirala oko 9 časova jutros nedaleko od mesta zločina, a tela članova svoje porodice, koji su ubijeni oko 23 časa, pronašao je brat osumnjičenog kada se vratio iz noćnog provoda kući.

Ilija je poznat kao vrlo problematičan momak, ali niko nije očekivao da može da se desi ovakva tragedija – kaže komšinica, piše Telegraf. Osumnjičeni je inače trenirao fudbal i potiče iz izuzetne porodice, pričaju meštani za Kurir.

Radenko Gagić, bliski rođak ubijenih šokiran je događajem i izjavio je da niko nije mogao ni da nasluti ovakav zločin.

– Tačno je da se Ilija bavio fubdalom, ja sam godinama radio kao rukometni trener. Šokirani smo ovim što se noćas dogodilo. Porodica nam je zavijena u crno, ugašeno nam je prezime. Niko ovo nije slutio – izjavio je Radenko.

Brat pokojnog dede Sretena, Isidor Živković, koji inače živi u istoj ulici, oko 200 metara od mesta zločina ispričao je za Kurir da se u poslednje vreme nije često viđao sa nastradalom porodicom.

– Bila je ova korona, poslednjih godinu dana se nismo previše posećivali. Živeli su normalno, skladno, ko je mogao naslutiti ovakvu nesrecu – kaze Isidor. (Kurir.rs/D.Č.)