Nada Topčagić brutalno iskreno o Ceci i njenoj prošlosti: Zamjeram joj neke stvari, to ćemo u četiri oka!

Nada Topčagić poznaje Cecu Ražnatović od njenih početaka, a uprkos tome što ih je život odveo na različite strane, njihov kontakt obnovljen je poslije mnogo godina.

Nada je, inače, prije nekoliko dana putem Instagrama objavila fotografiju iz 1995. godine, sa vjenčanja Cece i Željka Ražnatovića Arkana, a Ražnatovićka ju je vrlo brzo takođe podijelila u vidu storija. Tako su ponovo stupile u kontakt i, kako Nada za Pink.rs priča, na obostrano zadovoljstvo ugovorile viđanje poslije mnogo vremena.

“Evocirala sam uspomene tog dana i, eto… Nju je odveo život. Ceca… Ako iko o Ceci sve zna, ja znam! Počeci njeni su bili sa mnom, baš onako njeni dani neki, djevojački… Evocirali smo na Instagramu uspomene prije neki dan, zvala sam je da se vidimo, da se ispričamo o svemu tome. Lajkujem joj neke stvari, ona meni, međutim neko veče joj šaljem poruke na Instagramu, ona meni, dogovorili smo se da pričamo o uspomenama, rekla mi je: ‘Draga, javljam ti se da se vidimo’”, otkrila je Nada za Pink.rs, koja u društvu ne da da iko jednu riječ za Ražnatovićku kaže:

“Kad mi neko kaže da je protiv Cece, oči vadim! Znam je kao djevojčicu, prvog momka njenog, znam sve! Ubijam za Cecu, sve o njoj znam iz djetinjstva! Ne dam ništa loše da se kaže”.

Ipak, Nada ne krije da se, prema njenom mišljenju, Ceca prilično promijenila u odnosu na period kada su bile nerazdvojne.

“Ja bih njoj zamjerila neke stvari, ali to ću joj lično, u četiri oko. Mladolika je, mlada, lijepa, zgodna, a ide barabar sa Anastasijom, e to je meni (smijeh). Gledam im sliku, ne mogu nekad da prepoznam koja je koja!”

Topčagićka je istakla da je upućena i u Cecin život prije Arkana, kako profesionalni, ako i privatni.

– Ceca je bila patrijarhalna djevojčica, otac išao svuda sa njom. Prije Arkana, prije, taj njen život… Bila je veliko derište. Pjevamo pod šatorom, cijela estrada, Smederevska Palanka… Dolazi jedan čuveni kafendžija, Rade Jeremić, pjevamo sad svi mi i kaže on:”Nado, je l’ može jedno djevojčice da otpjeva par pjesama, ja sam dobar sa njenim roditeljima?” Tada upoznajem njene roditelje, Cecu… Od tad se nikad nismo rastale. Pjevamo do kasno, pa poslije toga ona kreće u školu, ispite ima. Poklonila mi je minđuše kada je imala 16 godina, i danas ih čuvam, tačno znam gdje su – prisjeća se Nada, koja decenijama već žali što jednu stvar nije ispunila Ceci, onda kada ju je za to molila.

– Prva Hit parada u Domu sindikata, nikad neću zaboraviti… Tada je trebalo da izdam “Jutro je”. Kažu oni meni:”Moraš da blistaš”, ja odlazim za Solun sa Zlatkom i kumovima. Pređemo cijeli Solun, ne nađemo ništa. Odlazim u Trst, ni tamo ne nalazim, počinje panika… Idemo za Rim, mi mrtvi glavni, mrtvosani! Ni tamo ne nađemo ništa, ne snađemo se. Međutim, ‘ajde ponovo da se spustimo u Trst i nalazim suknju koja je tada bila 400-500 maraka. Kupim nekoliko kompleta, ali tu suknju nikad nisam obukla. Ceca dolazi u Dom sindikata, a ta suknja mi stoji tu, suknja ludilo mozga! Ceca kaže:”Jao, čija je ovo suknja”, kažem – moja. Kaže:”Molim te mi prodaj to, daj mi”, ja reko:”Nema šanse”. Tužna sam, tužna što joj nisam nikad dala tu suknju, nikad je nisam ni nosila. Skupa čipka, skupa suknja… Suknja je završila kod Snežane, majke teniserke Jelene Janković! Hit! pink.rs