Dajana zbog pros..tucije bježi u Italiju: Bivša misica zbog sramote odlazi iz Srbije! Evo kod koga će boraviti u inostranstvu!

Slavica Tripunović Dajana, koja je privedena prošle nedjelje zbog bavljenja pros..tucijom, odlučila je da se privremeno skloni i ode iz Srbije. Bivša misica ne može da podnese pritisak javnosti, zbog čega je kontaktirala sina koji živi u Italiji i već bukirala avionsku kartu, saznaje Kurir.

Otkako je u medije dospjela vijest da je Dajana uhapšena zbog bavljenja najstarijim zanatom, ona je očajna. Sve oči javnosti su uprte u nju, prati se svaki njen korak, a novine i portali ne prestaju da pišu o sramoti bivše misice. Zbog toga je odlučila da privremeno ode iz Srbije i to u Italiju gdje njen sin živi. Kako kaže naš izvor blizak Dajani, ona je već kontaktirala nasljednika koji ju je pozvao kod sebe na nekoliko nedelja. Već je kupila avionsku kartu, spakovala je stvari i ostalo joj je da pokupuje neke stvari potrebne za put, a u toku ove nedjelje će otputovati.

U prilog tome govori i paparaco od prije dva dana, kada smo zatekli Dajanu u jednoj mjenjačnici u Surčinu, gdje je razmjenjivala novac. Kada je ugledala našu ekipu, misica je samo prošla spuštene glave, ne želeći da razgovara. Inače, Dajana je prije nekoliko godina započela gradnju velelepne kuće u Surčinu u kojoj je trebalo i da živi. Međutim, pošto se njen sin preselio u Italiju, ona je shvatila da u toj vili ne želi da boravi sama i da je prevelika za njene potrebe, pa je došla na ideju da jedan dio te nekretnine adaptira i pretvori u motel. kurir.rs