“Znam da sam žena koju mrze druge, ali evo šta me BOLI”: Ispovest Nine koja SPAVA sa oženjenim muškarcem

Nina ima aferu s oženjim muškarcem koji ima decu. Upoznali su se na poslu: smatrala ga je privlačnim čim ga je ugledala – a i on nju. Na jednom izletu su se poljubili – i od tada su u tajnoj vezi.

Nina zna da on kod kuće ima ženu i decu. Ponekad može zažmuriti, a ponekad i ne.

– Znam da sam žena koju mrze druge žene, jer ja sam žena koja uništava porodicu – jer spavam s oženjenim muškarcem. Ali, šta da kažem? To nisam birala – kaže u svojoj ispovesti.

– Zaljubila sam se u tog muškarca – premda mi u glavi često zvoni “kako to nije u redu i kako neće ići”. Nalazimo se uglavnom dva do tri puta nedeljno kod mene. On kod kuće kaže da je otišao s ekipom na piće ili kako mora duže ostati na poslu. Kad je kod mene, zaboravimo na sve oko sebe, ležimo u krevetu, mazimo se, razgovaramo i vodimo ljubav. Pri tome moram paziti da ne ostavim neki trag – ogrebotinu, ruž za usne, masnicu i ne smem imati parfem na sebi, jer to žene odmah primete. A ni on se ne tušira nakon vođenja ljubavi, jer to bi bilo previše očito – ko dolazi kući ili iz birtije ili s posla sveže istuširan?

– Kad je kod mene, sve je predivno. Međutim, znam da će otići kući i zaspati pored druge. Da će ga ujutro probuditi deca te će sedeti za stolom sa svojom suprugom i doručkovati. To me boli – i zbog toga ne pokušavam misliti o tome. Ako neko misli kako je lako u aferi isključiti osećanja, grdno se vara. Uvek pomalo boli. U dubini duše sam svesna kako on nikad neće napustiti svoju porodicu. To znam od prvog dana – a opet ne mogu maknuti ruke s njega.

– Zbog toga takođe znam da ovo neće dugo trajati. Moraću povući kočnicu kad me počne previše boleti. Do tada ću nastaviti – kao žena koju mrze druge žene. (objektiv.rs)