JA ĆU UZETI 30.000 €, A TI ĆEŠ IZAĆI SA 100.000! Snimljen ŠOK RAZGOVOR Dalile i Cara o HORARIMA, evo za koliko se ona POGODILA…

Dalila Dragojević bezuspešno je pokušala da napusti rijaliti, a za beg je iskoristila isto mesto u ekonomskom dvorištu kroz koje je pre nekoliko dana pobegao i Marko Janjušević Janjuš.

Nakon nekog vremena, Dalila je vraćena u rijaliti, a kamera je po njenom povratku snimila razgovor koji je vodila sa Filipom Carem, prilikom kojeg je otkrila koliko je plaćena za boravak u rijalitiju.

– Šta ćeš ti meni da daš? Pa ti ćeš odavde da izađeš sa 10, 15 hiljada evra i sve ćeš da daš na advokate… Ti meni nešto da daš? – vikala je Dalila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

– Evo ja ću, ako ostanem do kraja, odavde izaći sa 30.000, a ti ćeš uzeti 100.000, pogodila si se za honorar od 2.500 sedmično – rekao joj je Car.

– Više od 100.000 ću uzeti, evo iskreno kad moram da ti kažem. I što te to boli? Znaš ti ko sam ja?! – pričala je Dalila.

Osim što je zadrugarima strogo zabranjeno da otkrivaju detalje ugovora koji su potpisali, kao i da pričaju o ciframa i honorarima, zbog čega bi Dragojevićeva žestoko mogla biti kažnjena, ona je ponovo uspela da na sebe navuče gnev gledalaca ovakvim informacijama. Kurir.rs/I.B.